Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
nie mowcie ze nikt na tym forum nie bral mietka no dobra to napiszcie wasze efekty mowiac ze to wasi koledzy nie popsujecie sobie opinii na tym forum !!! wrzystcy beda mysleli ze to wasi koledzy !!!
do j....... k......... p.............m..............!!! no nie wstydzcie sie nie badzcie paniami !!!
1061747686000
SFD
Wysłana - 26 sierpnia 2003 20:05
dużo siły, masy, ale do tego woda i tłuszcz.jak nie będziesz trzymał diety to powodzenia. Daj sobie z tym spokój, są lepsze środki:)
1061921113000
Morph4
Wysłana - 26 sierpnia 2003 22:47
Masz nie zle efekty nie marnuj sobie zdrowia takim shitem !!! Moj kumpel mial nie zle przyrosty sily , jego miesnia staly sie nabrzmiale :(( i do tego plul krwia :(( odradzam
"Kiedy jestem na siłowni jestem tam sam nie mam tam nikogo nikt mnie nie zmuszał abym tam poszedł, jestem kowalem własnego ciała i umysłu"
1061930856000
Sigusek
Wysłana - 28 sierpnia 2003 01:10
duzo sily w krotkim czasie to fakt;] duzo wody tez;]ale tyje sie ladnie;] przykre jest to ze czasami krew z nosa leci sama od siebie, przynajmniej w moim przypadku;/ pozdrawiam;]
SiGUsEk
SiGUsEk
1062025826000
hiperman
Wysłana - 31 sierpnia 2003 13:41
dzięki za odpowiedzi !!!
1062330112000
SFD
Wysłana - 31 sierpnia 2003 15:55
ja tez chce brac a kazdy mnie zjechal ....nie biez shitu... itd. a ja wezme i zobacze efekt tylko chodzi o cykl jak 2.2.3.3.2.2.1 nie wiem kazdy daje inny
siemka
1062338122000
Sigusek
Wysłana - 31 sierpnia 2003 19:49
na kazdy organizm dziala inaczej...ja bym proponowal cykl 2,3,4,3,2,1...;] pozdrawiam
SiGUsEk
SiGUsEk
1062352162000
sweter
Wysłana - 31 sierpnia 2003 22:56
jeszcze niedawno jak sie pytałem o metę nie było takich ostrych reakcji, ale widać coraz więcej ludzi przejechalo się na metce sam brałem- nie powiem efekty były fajne ale do czasu... teraz jestem zły na siebie mimo że nie uszkodziłem się spadki po cyklu są denerwujące, a szczególnie jeżeli o wszystko dbałeś i starałeś się, a potem przerwa, przeziębienie, czy poprostu koniec metki na składzie ujawniły o co w tym wszystkim chodzi
pozdro
po co ci masa jak masz sweter
PO CO CI MASA JAK MASZ SWETER
1062363373000
Morph4
Wysłana - 01 września 2003 23:44
Przeciez chlopaki nikt wam nie zabroni brac to sa wasze oragnizmy i wy o nie dbacie kazdy bierze to na swoja odpowiedzialnosc.Jedni wola brac suplementy a inni walsnie SSA lub pro.
"Kiedy jestem na siłowni jestem tam sam nie mam tam nikogo nikt mnie nie zmuszał abym tam poszedł, jestem kowalem własnego ciała i umysłu"