Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Autor

metanabol a alkohol i wpływ na koncentracje

maxxxior

Wysłana - 14 marca 2010 20:25    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam

chciałbym się dowiedzieć czegoś więcej o metanabolu. Wiem wiem...na forum jest dużo tematów na ten temat...aż za dużo... i nie mogłem znaleźć odpowiedzi na moje pytania.
Więc tak:
1) Czy po zakończeniu cyklu (np.4tyg ) i odblokowaniu, mogę pić alkohol??Nic mi się nie stanie? Znajomy mi mówił, że jego kolega napił się piwa podczas cyklu i przez 3 dni nie mogl z łóżka wstać, bo go nerki napier...
2) Czy metanabol trzeba brać te 4 tyg? Nie można sobie skrócić na przykład do 3?
3)Co to wogole jest to zablokowanie? Co mietek blokuje?
4)Czy metanabol wpływa na spadek koncentracji itp??

z góry dziękuję za odpowiedzi!

Pozdrawiam

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 marca 2010 20:29 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

lodzianin1 WHITE POWER

Wysłana - 14 marca 2010 20:29    Edytuj Cytuj
1-2-3 tyg bez sensu minimum te 4-5 tyg,blok po metce solo sprawa dyskusyjna i zależna od wielu czynników,dla świętego spokoju mozna zjeść 7-10 tab clomu

Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -

Limak1990

Wysłana - 14 marca 2010 20:35    Edytuj Cytuj
1) Patrz na stan wątroby.
2) Na maxa się rozkręca w 2gim tygodniu więc lipa wtedy przestać brać

Adriandna

Wysłana - 14 marca 2010 21:29    Edytuj Cytuj
Z tym pyt. 4 ciekawa sprawa. Dużo osób odczuwa 'zamułe' na oralach, zwłaszcza mecie, co sie przekłada na sprawność intelektualną :) Jak czas pozwoli to wrzuce niedługo art. o tym.

Jestem tym, kim jestem. Dzięki "nim" jestem człowiekiem.
Znawca -

maxxxior

Wysłana - 14 marca 2010 22:06    Edytuj Cytuj
hmm...a co z pytaniem pierwszym ??? Miał ktoś tak, że po wypiciu alkoholu w czasie cyklu wylądował w szpitalu czy coś...??

ccor72z

Wysłana - 14 marca 2010 23:49    Edytuj Cytuj
Czytajac tak wiele artow, jak napisales, pewnie dobrze wiesz , ze metanabol obciaza watrobe. Oczywiscie, wiesz rowniez, ze bierzesz leki oslonowe, aby zmniejszyc niszczenie watroby. Jak ogolnie wiadomo, alkohol wplywa negatywnie na prace watroby, co na pewno nie pomoze jej wrocic do stanu z przed cyklu.
Jesli chcesz brac metke, a po cyklu pic , to duze spadki masz murowane, bo to okres w ktorym powinno robic sie wszystko, aby je minimalizowac.
Za wczesnie na bombe

maxxxior

Wysłana - 17 marca 2010 01:52    Edytuj Cytuj
no ok.dzięki.ale mam jeszcze pytanko. Bo teraz ćwicze pół roku regularnie 3-4 razy w tygodniu. widze nawet efekty. i czy po cyklu na mietku, a pozniejszym spożywaniu alkoholu, może mi spaść więcej niż miałem przed rozpoczęciem cyklu?

krzykacz KULTURYSTYKA.PL

Wysłana - 17 marca 2010 08:29    Edytuj  Cytuj
Co Ty koorwa alkoholik jesteś, że ciągle z tym alkoholem do hooja

Chcesz pić to się nie bierz za metę, bo za 2tyg znów się spotkamy a Twój temat będzie brzmiał - chłopaki jestem na cyklu metki od 2tyg i piłem i nie mogę z łóżka wstać tak mnie nerki i wątroba na******la ale czy mogę dalej pić i przyjmować metanabol

doping & zdrowie
Ekspert -

amateurr

Wysłana - 17 marca 2010 08:42    Edytuj Cytuj
ODP: mozesz tylko pamietaj o oslonkach, mete z posilkiem jesli jest i pod zadnym pretekstem nie doprowadzaj do kaca !

Zmieniony przez - amateurr w dniu 2010-03-17 08:42:34

... dobrze miec plecy...
Znawca -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

metanabol a alkohol i wpływ na koncentracje

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.