Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Czesc mam kilka pytac co do metanabolu 1.czy bierze sie go po czy przed treningiem 2.czy bierze sie go na pusty zoladek 3.ktory metanabol bardziej byscie mi polecili polski czy ruski
CZEMU NIKT NIE ODPOWIEDZIAŁ NA TEN ARTYKUŁ JA TEZ BYM CHCIAŁ WIEDZIEC ?? KIEDY GO BRAĆ PRZED CZY PO TRENINGU BO KUMPLE Z SIŁKI TAK MI JUZ NAMIESZALI ZE NIC NIE WIEM JEDNI MÓWIA ZE PRZED A DRUDZY ŻE PO ĆWICZENIACH JAK TO JEST ??
mały
^^ Życie to boisko nie każdy gra tu czysto ^^
1045404640000
SFD
Wysłana - 16 lutego 2003 15:18
TO BEZ ZNACZENIA KIEDY, WAŻNE ŻEBY BYŁ PRZYJMOWANY SYSTEMATYCZNIE I W NIEWIELKICH DAWKACH(NP.: 1TAB. DZIENNIE). SĄDZĄC PO PYTANIACH JESTEŚCIE ZIELONI W TYM NA RAZIE WIĘC JESZCZE SIĘ ZASTANÓWCIE ZANIM BĘDZIE ZA PÓŻNO!
1045405132000
Klejcun
Wysłana - 16 lutego 2003 15:30
Po posilkach !,nigdy w zyciu na pusty zoladek.A to czy przed czy po treningu nie ma absolutnie zadnego znaczenia,to nie odzywka bialkowa ze sie pije przed albo po treningu.Dawki nalezy rozlozyc rownomiernie na caly dzien,po posilkach.
"BYŁY KAPITAN KOMANDO FOKI I OBECNY GROMU K.C. RAYBACK" -----<<<<<<<< >>>>>>>>-----
Pozdrawiam.
Ekspert -
1045405805000
eldomaly
Wysłana - 16 lutego 2003 22:21
THX OCZYWIŚCIE SGACZ SIĘ NALEZY
mały
^^ Życie to boisko nie każdy gra tu czysto ^^
1045430470000
Peligro
Wysłana - 29 października 2009 22:58
Czesc.Mam kilka pytan na temat metanabolu.To bedzie moj pierwszy cykl na mecie. 1.Jak dawkowac? 2.Na ile starcza 200 tabletek? 3.Czym zrobic odblok po cylku?
Prosze o odpowiedz. Z gory dzieki.
¨Nie boli,Nie rosnie¨
1256853490000
Peligro
Wysłana - 29 października 2009 22:59
Czesc.Mam kilka pytan na temat metanabolu.To bedzie moj pierwszy cykl na mecie. 1.Jak dawkowac? 2.Na ile starcza 200 tabletek? 3.Czym zrobic odblok po cylku?