Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
wlasnie zjadlem 30 tabletek metanabolu scana i mam teraz druga metke ruska firmy akrihin.Zastanawiam sie czy odlozyc scana dla tej drugiej,bo ten scan jest jakis dziwny niby orginal a duzo ludzi je i az tak im nie idzie jak po starej poczciwej reactora.
prawdopodobnie akrihina rowniez masz wala bo ogolnie scan jest duzo pewniejszy od akrihinu, czas tej metki juz dawno minał
Zmieniony przez - prv_87 w dniu 2007-03-29 11:45:51
ILE BY NIE BYŁO TO I TAK JEST ZA MAŁO
Specjalista -
1175161536000
tomekszaba
Wysłana - 29 marca 2007 11:53
scan jest orginalny wszystkie napisy i opakowanie sa na miejscu,tabletek naliczyBem 105 ale tak jest chyba zawsze.tabletki sa chyba ok niekiedy jedna grubsza od drugiej.A ten akrihin niby to orginal ma nowe opakowanie inne niz ten stary akrihin z zakretka tabletki wszystkie równe z przedzialkiem napisy po rusku.nieiwem co mam robic czy leciec na scanie do 60 tabletek i jak nic nie zacznie isc to przerzucic sie na ta druga
jazda lecimy jazdaaaaa
1175161995000
prv_87
Wysłana - 29 marca 2007 12:05
ja tez teraz mialem takiego scana i dzialal elegancko
Specjalista -
1175162725000
tomekszaba
Wysłana - 29 marca 2007 12:06
i ile wzioBes i jakie efekty a miaBes wate w srodku.ja nie miaBem
jazda lecimy jazdaaaaa
1175162788000
YacoEB
Wysłana - 29 marca 2007 12:07
chlopie na chooj inwestujesz w arihin jak za rogiem masz jelfe
1175162857000
tomekszaba
Wysłana - 29 marca 2007 12:11
akrihin dostalem w prezecie,a scana juz wczesniej mialem.tylko ze ten akrihin jest nowy i wyglada pewnie,tabletki twarde jak skala i blyszcza.pudelko ogragle z zakretka.
jazda lecimy jazdaaaaa
1175163112000
prv_87
Wysłana - 29 marca 2007 13:24
waty tez nie mialem, 2 rodzaje tabsow w srodku. dzis koncze jesc, wale razem z omo, ale w sumie omo dopiero sie rozkreca. na wadze jakies +7kg ponad, lapa + 1-1,5cm, sila nie wiem z 10kg jakos na lawce
Specjalista -
1175167473000
ttiiggrree
Wysłana - 29 marca 2007 18:20
akrihin jest w pudełkach (takich jak polska meta) ,jeżeli orginal...