Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1310 razy
słowa kluczowe: meta  ruska 
Autor

meta ruska

SFD

Wysłana - 27 sierpnia 2004 14:53    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Po ilu cyklach są efekty mety mam 100 ale chce zażucić tylko 50 to styknie by mieć fajne efekty

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 27 sierpnia 2004 14:56 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Dymatize - Xpand Xtreme Pump

CENA: 119.00zł
Olimp - Massacra

CENA: 99.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

MASSpower

Wysłana - 27 sierpnia 2004 14:56    Edytuj Cytuj
kup sobie chłopie kreatyne wiataminy i białko a bedziesz mial fajne efekty
Ekspert -

pakman191

Wysłana - 27 sierpnia 2004 15:03    Edytuj Cytuj
dieta trening i bedzie duzy

on
Specjalista -

MASSpower

Wysłana - 27 sierpnia 2004 15:05    Edytuj Cytuj
chyba , że to on na tej fotce
Ekspert -

Zawodny

Wysłana - 27 sierpnia 2004 16:27    Edytuj  Cytuj
przeczytanych artykulow 4 wyslanych 2 wez chociaz popatrz na to forum wyczytaj cos wiecej zobaczysz ze lepiej najpierw brac co innego a dopiero po jakims czasie jak juz przyrostow nie ma to za koksy sie bierz, trzeba jak najdluzej jechac na sucho

Czy jest forma Czy nie!
Ja i tak KOKSUJE!
--==GAINER TEAM==--
[http://alliancebjj.pl/]

SFD

Wysłana - 29 sierpnia 2004 12:14    Edytuj Cytuj
jechałem rok na odzywach i nic mam szypkie spalanie i wszystko szlak trafił więdz bąćcie mili i mi powiećcie a nie dokłuczajcie mi bo wiem że w waszej karieże kul..... odbił sie anabolik i nie wciskajcie mi tu kitu

selko

Wysłana - 29 sierpnia 2004 12:21    Edytuj Cytuj
bo masz 17 latek pewnie dlatego, szybko spalasz i szybko budujesz nowe mięśnie nie potrzebne ci są odrzywki nawet wystarczy dobra dieta i trening

<<< Jebać hołotę która z psami w komitywie >>>
Ekspert -

e-lite

Wysłana - 29 sierpnia 2004 12:22    Edytuj Cytuj
Kit to sam sobie chcesz wcisnąć.. koledzy czystą prawdę mówią i bardzo mi się to podoba Zainwestuj w gainery i kreatyne. Wsio.
Ekspert -

Expert1

Wysłana - 29 sierpnia 2004 17:16    Edytuj Cytuj
idz do dzialu &quot;trening&quot; to ci cos rozpisza.

Klejcun

Wysłana - 29 sierpnia 2004 18:03    Edytuj Cytuj
Widze ze nic sie w dopingu nie zmienilo.

Pozdrawiam.
Ekspert -

ZKS15

Wysłana - 29 sierpnia 2004 18:20    Edytuj Cytuj
odi_17 gdy byś miał nick np odi_20 to by nie było takiego problemu

Rece nie pala mi sie do roboty nie bede robił za te pare złotych

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

meta ruska

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.