Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
kup sobie chłopie kreatyne wiataminy i białko a bedziesz mial fajne efekty
Ekspert -
1093611373000
pakman191
Wysłana - 27 sierpnia 2004 15:03
dieta trening i bedzie duzy
on
Specjalista -
1093611820000
MASSpower
Wysłana - 27 sierpnia 2004 15:05
chyba , że to on na tej fotce
Ekspert -
1093611959000
Zawodny
Wysłana - 27 sierpnia 2004 16:27
przeczytanych artykulow 4 wyslanych 2 wez chociaz popatrz na to forum wyczytaj cos wiecej zobaczysz ze lepiej najpierw brac co innego a dopiero po jakims czasie jak juz przyrostow nie ma to za koksy sie bierz, trzeba jak najdluzej jechac na sucho
jechałem rok na odzywach i nic mam szypkie spalanie i wszystko szlak trafił więdz bąćcie mili i mi powiećcie a nie dokłuczajcie mi bo wiem że w waszej karieże kul..... odbił sie anabolik i nie wciskajcie mi tu kitu
1093774487000
selko
Wysłana - 29 sierpnia 2004 12:21
bo masz 17 latek pewnie dlatego, szybko spalasz i szybko budujesz nowe mięśnie nie potrzebne ci są odrzywki nawet wystarczy dobra dieta i trening
<<< Jebać hołotę która z psami w komitywie >>>
Ekspert -
1093774887000
e-lite
Wysłana - 29 sierpnia 2004 12:22
Kit to sam sobie chcesz wcisnąć.. koledzy czystą prawdę mówią i bardzo mi się to podoba Zainwestuj w gainery i kreatyne. Wsio.
Ekspert -
1093774947000
Expert1
Wysłana - 29 sierpnia 2004 17:16
idz do dzialu "trening" to ci cos rozpisza.
1093792585000
Klejcun
Wysłana - 29 sierpnia 2004 18:03
Widze ze nic sie w dopingu nie zmienilo.
Pozdrawiam.
Ekspert -
1093795419000
ZKS15
Wysłana - 29 sierpnia 2004 18:20
odi_17 gdy byś miał nick np odi_20 to by nie było takiego problemu
Rece nie pala mi sie do roboty nie bede robił za te pare złotych