Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 921 razy ¬

Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Doping
meta genesis?? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: meta genesis
Autor "meta genesis??"   

elkozako
 Wysłana - 23 sierpień 2009 21:04        | zgłoś naruszenie regulaminu

siema panowie!!

mam pytanie o mete z genesis 10mg czy ktos bral i jakie rezultaty??

dzieki

You A'int No Gangsta!!!

przyznaj SOG'a

Blacha.
 Wysłana - 23 sierpień 2009 21:07      [zgłoszenie]

osobiscie nie bralem ale koledzy brali i chwalili tylko troche czasu juz minelo, jak teraz jest to nie wiem.

SŁABI PSYCHICZNIE MUSZĄ ODPAŚĆ

Doping

przyznaj SOG'a znawcy

hellboy15
 Wysłana - 23 sierpień 2009 21:27      [zgłoszenie]

Bralem ze 2 lata temu. dzialala jak polska jelfa.

przyznaj SOG'a

sapphireex
 Wysłana - 23 sierpień 2009 22:13      [zgłoszenie]

jak orginal to bedzie dzialac jak nalezy

ON !!!! prawdopodobnie do konca maja

przyznaj SOG'a znawcy

Czulenko
 Wysłana - 8 styczeń 2010 19:26      [zgłoszenie]

testował ktoś ostatnimi czasy tą metkę ? jakie opinie ?

przyznaj SOG'a

Jaca89
 Wysłana - 8 styczeń 2010 19:34      [zgłoszenie]

kumpel testował działa bardzo dobrze
ja tez przetestuje ale jeszcze nie teraz

Zmieniony przez - Jaca89 w dniu 2010-01-08 19:35:15

przyznaj SOG'a

Buli1919
 Wysłana - 8 styczeń 2010 19:47      [zgłoszenie]

bralem jakies 3 miechy temu, bardzo dobra w polaczeniu z etanem po 4 tygodniach 7kg do przodu.

przyznaj SOG'a

Patrx
 Wysłana - 8 luty 2010 13:31      [zgłoszenie]

bulli a enant. też brałeś z genesisa bo ja właśnie czekam na netke i enant. z tej firmy jestem ciekaw jak to działa????

przyznaj SOG'a

Buli1919
 Wysłana - 9 luty 2010 12:26      [zgłoszenie]

Patrx ja mialem Irana

przyznaj SOG'a

wsk01
 Wysłana - 9 luty 2010 13:01      [zgłoszenie]

meta kozak, cykl skonczony w sobote:)

==ON:D:D:D==

przyznaj SOG'a

Jaca89
 Wysłana - 9 luty 2010 13:06      [zgłoszenie]

wsk01 ile do przodu+

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

meta genesis??

Strony: 1 2

<< krotkie cykle / Wino+propionat+siłabolin na drugi cykl >>

Podobne: Cykl Metanabolem | Omka, meta, jesteś nowy? początkujący? przeczytaj koniecznie! FAQ, koks, Słowniczek | Szkodliwość metanabolu - jak to jest???!!! | Omka Feta Meta i Na Wakacje Wygladasz Jak Saleta %-) Dopingspam i sram %-) | * * * WSZYSTKO O METANABOLU * * * | %*%* SPAM- IdziE LatO OdchodzI WiosnA JuZ nie DziałA MetA Na SeZonowCa

Warto przeczytać: testosteron naturalny | opuchlizna na twarzy | lydki rzezba | trening a alkohol | winstrol relacja | tren bd | beztluszcz | rozpietki na maszynie | jak zrobic mate | oma proviron | mutant mass jaki smak | zwijarka | olimp pure whey isolate | bacc | zamulanie | muscletech leukic | forma na ato | snatch | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL