Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Pytanie: Jest to dobre połączenie (meta i anapolon) i odpowiednie dawki? Czytałem na temat Anapolonu i ponoć szybko spada. Ja chce, żeby większość została Proszę o korekty, wypowiedz   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 19 lat   Waga: 67 kg   Wzrost: 168-170 cm   Obwód klatki: 100 cm   Obwód ramienia: 29 cm   Obwód talii: 73 cm   Obwód uda: 55 cm   Obwód łydki: 39 cm   Staż na siłowni: 2 lata   Ilość spożywanego białka: 80%   Ilość spożywanych węglowodanów: 15%   Ilość spożywanych tłuszczów: 5%   Opis przebytych cykli sterydowych: Pierwszy cykl był z metą, 5mg systemem 3-4-4-3.   Trening: Masa, ale 3x w tyg siłka + 2x w tyg krav-maga. Teraz chce zrezygnować z kravki na czas cyklu.   Cel cyklu: masa mięśniowa   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 5 miesięcy   Poziom BF%: nie mam pojęcia..   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): chudnięcia   Stan zdrowia: dobry/bdb   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: brak   PPM podstawowa przemiana materii: -   Wyciskanie leżąc (MAX): 105 kg   Martwy ciąg (MAX): nie sprawdzalem   Przysiad (MAX): 140 kg z czerwca
nie ten dział juz po jednym cyklu jestes a jeszcze magicznych 30 cm w łapce nie masz co ty na tej silowni przez 2 lata robiles? http://www.sfd.pl/Odżywianie-f10.html
Zmieniony przez - qqla7 w dniu 2009-01-21 20:26:45
od żuru chłop jak z muru :)
1232565904000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 21 stycznia 2009 20:35
chłopie antek nie dla ciebie stanowczo
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1232566512000
Stal90
Wysłana - 21 stycznia 2009 20:39
anapolon to tylko dla wybranych i bardzo szkodliwy, anapolon ma podobne działanie do anadrolu http://sterydy.net/sterydy/anadrol przeczytaj uważnie to napewno odechce ci się go brać
1232566777000
MACIEJA21
Wysłana - 21 stycznia 2009 20:41
lol bal bym ci dac kreatyne :-9 co dopiero saa daj sobie spokoj lepiej
a ty to możesz masz 39 w łapie a nie 29 dziwne taki staż a taka ręka
1232566878000
major161
Wysłana - 21 stycznia 2009 20:44
Po 1 widać, że nie dla Ciebie Po 2: zamknij oczy i wyobraź sobie jak ktoś ci robi dziury w wątrobie wiertarką udarową - Antek + meta = efekt mniej więcej podobny.
1232567068000
bialyxxx
Wysłana - 21 stycznia 2009 21:04
prowokacja?:D
"Shut The Fuck Up And Train"
1232568291000
odzywa18
Wysłana - 21 stycznia 2009 21:18
prowokacja
Ekspert -
1232569117000
4nd3rgr4nd
Wysłana - 21 stycznia 2009 21:22
hmmm xD aleś Cie mi pojechali :] ale, thx za rady ;] a mierzyłem się sam wiec nie wiem czy dobrze ale mniejsza o to :] qqla7, wyluzuj, nie podalem mojej "lapki" xD i jestem maly. Major ciekawe porownanie, wezme je do siebie.
qqla7, w 1 roku przytylem 12kg pozniej zrzucilem 5 bo chcialem brzuszki na wakacje, w tym roku zrobie to samo, dlatego wolno ide :) nie interesuje mnie masa i brzuch do przodu, tylko na koniec sezonu "cyferki" i w miare mozliwosci jakis wyglad. Jak zaczynalem cwiczyc wazylem 51 kg ;d z tym wzrostem.
Najwyzej zostane przy kreatynie ;P jesli wg. Was to najlepsza mozliwosc