Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1080 razy
słowa kluczowe: meta  omka  wino  prop 
Autor

meta+omka+wino+prop

Mr.Proper

Wysłana - 06 listopada 2007 22:19    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

meta+omka+wino+prop co myslicie o takim polaczeniu srodkow? mozecie zaproponowac mi jakas sensowna rozpiske tego?
poprzedni cykl:

1-4 meta
1-8 prop
5-8 wino tabl

z gory dziekuje

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 06 listopada 2007 22:26 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

mjś

Wysłana - 06 listopada 2007 22:26    Edytuj Cytuj
1-4 meta
1-8 oma
9-14 prop
9-14 wins

"..im Bewußtsein der Verantwortung vor Gott oder vor dem eigenen Gewissen.."

robie formę na euro 2012
potrzebujesz pomocy - pisz.
Specjalista -

Mr.Proper

Wysłana - 06 listopada 2007 22:45    Edytuj Cytuj
a moglbys napisac mi jeszcze w jakich dawkach co brac?

smyryyyy

Wysłana - 06 listopada 2007 22:58    Edytuj Cytuj
a ankkieta?? skad mamy wiedziec ile wazysz jakie masz wymiary ? jak z dieta? po ilu jestes cyklach ? ile trwala przerwa miedzy cyklami?i ile masz lat?i reszte informacji???

Zmieniony przez - smyryyyy w dniu 2007-11-06 22:59:35

....... IT'S.......
... MY...
....... LIFE .......
Znawca -

Mr.Proper

Wysłana - 07 listopada 2007 00:59    Edytuj Cytuj
1.WIEK: 21
2.WAGA: 92
3.WZROST: 179
4.WYMIARY:
BICEPS: 44
KLATA: 115
UDO: 69
TALIA: 88
5.STAZ NA SILOWNI: 2 lata
6.DIETA
BIALKO: 2,5 g/ kg mc
WEGLOWDANY:3,5-4,0 g/ kg mc
TLUSZCZ: 0,5 g/ kg mc
7.ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 1
1-4 meta 30 mg ed
1-8 prop 100 mg e2d
5-98 wins 20 mg ed
8.TRENING:
9.CEL CYKLU: dobrej jakosci masa
10.ODSTEP CZASOWY PO OSTATNIM CYKLU: 4 miesiace
11.POZIOM BF% nie wiem kolo 16
12.TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIECIA (TYP BUDOWY): tendencja do tycia
13.STAN ZDROWIA: b.dobry
14.SKLONNOSC DO LYSIENIA LUB POROSTU OWLOSIENIA: nie mam
15.WYNIKI SILOWE
16.PPM podstawowa przemiana materii:
klata : 130
martwy ciag : 190
przysiad : 180

EleMelZ

Wysłana - 07 listopada 2007 17:14    Edytuj Cytuj
rozbrajają mnie pytania o dawkowanie,
jeden zaproponuje np. w przypadku susty 250mg/e7d inny 250mg/e3d, co wtedy wybierzesz?
Zrozumcie, ze wszystko zalezy od organizmu. Jeden ma gino przy 10mg mety, a inny wali gram testa zagryziony garscia mety i nawet nie wie co to znaczy.

Ale do rzeczy. Widze, ze robiles jeden cykl i to calkiem mocny jak na nasze realia. W związku z tym wiesz jak dzialaly poszczegolne srodki. Skoro to drugi cykl, to na pewno wiesz rowniez jakie przedzialy dawek sa najczesciej stosowane w dopingu. Dzieki tej wiedzy mozesz teraz okreslic ile najlepiej bedzie przyjac w pierwszym tygodniu, w ktorym zwiekszyc dawkowanie i kiedy zejsc ze staffu.
Teraz przemysl to wszystko i napisz co wymysliles, wtedy bedzie mozna cos skorygowac. W koncu sam znasz siebie najlepiej.

man from nowhere
insured by doping.sfd ::: you hit me, we hit you

Znawca -

Mr.Proper

Wysłana - 07 listopada 2007 18:16    Edytuj Cytuj
ok wymyslilem cos takiego:

1-4 meta 20 mg ed
1-6 omnadren 250 mg e7d
6-10 prop 100 mg e2d
8-11 wino 50 mg e2d czy e3d nie wiem wlasnie:/

tomek 82

Wysłana - 07 listopada 2007 18:20    Edytuj Cytuj
jakie masz wino?
dawka omy malutka, wino za krotko, ogolnie to za lajtowy ten cykl

NOX
Specjalista -

ARNI1964

Wysłana - 07 listopada 2007 18:25    Edytuj Cytuj
Tomek on ma 21 lat i jeden cykl za soba to mu w zupelnosci wystarczy

Masa i Dyscyplina Ból Nie Istnieje

Mr.Proper

Wysłana - 07 listopada 2007 18:25    Edytuj Cytuj
na razie to ja nie mam zadnego:) robie sobie rozeznanie i jak juz bede wiedzial ile czego bede potrzebowal to zajme sie zakupem. Nie moge sobie pozwolic na to zeby ten cykl mi wyszedl bardzo drogi:/ wiem,ze oma i test prolongatum to 2 rozne srodki ale gdybym zamienil je dla mniejszych kosztow? bo na cykl za 1000 zl to mnie nie stac

tomek 82

Wysłana - 07 listopada 2007 18:27    Edytuj Cytuj
dozbieraj kase i uderz jak bedziesz mial wszystko dopiete na ostatni guzik, nie ma co sie spieszyc a lepeij poczekac i zrobic to z max korzyscia

NOX
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

meta+omka+wino+prop

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.