Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
PYTANIE: Kiedy zacząć cykl by wstrzelic sie w sezon wakacyjny Czy do mety i tescia dodac jakis inny koks Prosze o rozpisanie jakiegos cyklu Cel: masa :)
  Płeć: Mężczyzna   Wiek: 28   Waga: 96   Wzrost: 189   Obwód klatki: ok 115   Obwód ramienia: 38-9   Obwód talii: 96   Obwód uda: nie mierone   Obwód łydki: nie mierzone   Staż na siłowni: poczatki 2 miesiac po przrwie   Ilość spożywanego białka: dieta w przygotowaniu   Ilość spożywanych węglowodanów: dieta w przygotowaniu   Ilość spożywanych tłuszczów: dieta w przygotowaniu   Opis przebytych cykli sterydowych: brak   Trening: 4 razy w tyg siłownia 2 razy w tyg sztuki walki   Cel cyklu: masa+siła chęc pozbycia sie duzego brzucha   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: brak   Poziom BF%: brak danych   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): normalna   Stan zdrowia: db   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: w normie porost delikatnie powyzej normy   PPM podstawowa przemiana materii: normalna   Wyciskanie leżąc (MAX): duzo za mało   Martwy ciąg (MAX): brak danych   Przysiad (MAX): brak danych
zastanów się co chcesz masę czy redukcję... sezon rozpoczęty hehe ;)
1267367625000
Adriandna
Wysłana - 28 lutego 2010 15:56
96 w talii przy 38 w ramieniu i "diecie w przygotowaniu" nie wróży tu rozpiski na forum. Lepiej sie skupić na żarciu i odżywkach, bo wydaje mi sie, że tu szkoda i zdrowia i kasy na kox.
Zmieniony przez - Adriandna w dniu 2010-02-28 15:59:16
Jestem tym, kim jestem. Dzięki "nim" jestem człowiekiem.
Znawca -
1267368973000
TestoBoy
Wysłana - 28 lutego 2010 15:59
pomysl raczej o rzeźbie
"rokjet fuel" in my vains
1267369183000
atrox
Wysłana - 28 lutego 2010 16:09
przy takim wzroscie wydaje mi sie jestem troche za mały za to z duzym brzuchem zakupiłem juz 25 tescia prolo i czekam na 200 tabsów metki lepiej teraz zrobic redukcje czylepiej najpierw sie spompowac na koksie i potem dopiero zrobic redukcje
atrox_snake rally
1267369783000
TestoBoy
Wysłana - 28 lutego 2010 19:13
masz prawie 100 w pasie, najpierw sie redukuj a potem jakis cykl na suchy miesien i raczej bez metki