Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

maszynka do golenia: zwykła vs. elektryczna

yacekp1

Wysłana - 13 grudnia 2009 01:09    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

zastanawiam sie nad kupnem maszynki elektrycznej do golenia i w zwiazku z tym mam kilka pytan.
czy w ogole kupowac maszynke elektryczna? obecnie uzywam giletta`a fusion power i zeby sie dobrze ogolic musze to robic 2 razy: najpierw z włosem, potem pod włos (troche to dlugo schodzi, dlatego mysle o maszynce elektrycznej). kiedys mialem okazje korzystac z maszynki panasonica z trzema okraglymi glowicami. efekt? masakra! niedociete wloski, krosty na szyi, pieczenie, swedzenie itp. najgorzej na szyi. takze sama czynnosc golenia byla nie przyjemna. bylo to jakies dwa lata temu i od tamtej pory zarost jeszcze stwardnial. w tej chwili mysle o maszynce z foliami (takimi jak robi braun). jaka jest roznica miedzy maszynkami z glowicami a z foliami? i czy jest roznica w goleniu (w komforcie) i czy kazda maszynka elektryczna da sie golic na mokro?
nie wiem czy zdecyduje sie na maszynke elektryczna, ale jezeli tak to doradzcie jaka maszynke wybrac. przedzial cenowy 300-400zł.

troche duzo tych pytan sie nazbieralo, wiec tym bardziej bede wdzieczny za pomoc.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 13 grudnia 2009 01:13 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon

CENA: 134.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

milker1

Wysłana - 13 grudnia 2009 01:13    Edytuj Cytuj
na poczatku tez nie moglem sie przyzwyczauc do elektrycznej ale teraz nie wyobrazam sobie brzytwy od 2-3 lat gole sie philipsem z 3 głowicami, a jesli uzyjesz balsamu łagodzacego po goleniu to podraznienia znikna, ale skora tez musi sie przyzwyczaic wiec polecam elektryczna

yacekp1

Wysłana - 13 grudnia 2009 12:37    Edytuj Cytuj
ale glowicowa, czy foliowa? mam dosc gesty zarost, zwlaszcza na szyi i zastanawiam sie ktora bylaby lepsza.
co sadzicie o maszynkach braun z serii 5?

milker1

Wysłana - 15 grudnia 2009 23:10    Edytuj Cytuj
najlepiej spytac sprzedawce on Ci doradzi ktora dla twojego zarostu byłaby najodpowiedniejsza czasami warto im zaufac bo znają sie na swojej robocie

Ska2010laR

Wysłana - 17 grudnia 2009 14:17    Edytuj Cytuj
mam elektryczna i nie jestem zadowolony nie ma jak zyletka sie ogolisz

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

maszynka do golenia: zwykła vs. elektryczna

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.