Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

masa i brak czasu na siłownię

summerchil

Wysłana - 21 lutego 2010 15:07    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mam pewien problem. Chciałbym troszkę przytyć lecz nie mam czasu chodzić na siłownię. Jedynie wolniejsze dni mam w piątek, sobotę i niedzielę. To troszkę mało. Mam 186cm i 62kg. Gram w piłkę nożną i to pochłania prawie cały mój czas, do tego szkoła, matura i korki. Jest ciężko. Potrzebuję jakiegoś sposobu/diety aby zwiększyć masę ciała. Jednak nie chcę stracić swojej szybkości i skoczności. Mogę ćwiczyć w domu, nie wiem a6w lub podciąganie na drążku. To pewnie głupie ale na nic więcej w tygodniu roboczym nie mogę sobie pozwolić. Jestem lekko zdesperowany więc mogę też kupić odżywki, byle były pomocne. Czytałem sporo tych tematów ale w większości nie ma żadnych konkretów lub ludzie mają czas na to by regularnie chodzić na siłownię. Tak wygląda mój problem i byłbym ogromnie wdzięczny za jakąś cenną radę ;)

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 lutego 2010 16:40 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - Vita-Min Multiple Sport

CENA: 19.80zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 21 lutego 2010 16:40    Edytuj Cytuj
poczytaj temat o treningu w domowych warunkach i możesz ćwiczyć z cieżarem swojego ciała bilans ustaw na plus
Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

masa i brak czasu na siłownię

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.