Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

masa a worek bokserski

Pit

Wysłana - 15 sierpnia 2001 11:39    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Trenuje na mase trzy razy w tygodniu , raz w tygodniu jedna partia miesniowa . Ostatnio poczytalem sobie nieco o potrzebie regeneracji i nie wiem , czy trening na worku (codziennie) nie bedzie mi za bardzo w tym przeszkadzal . Co o tym myslicie ?

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 16 sierpnia 2001 23:15 
W większości przypadków polecamy:

Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Weider - Giant Mega Mass 4000

CENA: 235.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 16 sierpnia 2001 23:15    Edytuj Cytuj
Ja mam podobny problem i tyle samo informacji co ty na ten temat. Również czekam na pomoc.

ZENDEN

SFD

Wysłana - 17 sierpnia 2001 00:52    Edytuj Cytuj
HM wydaje mi sie ze ma to na 100% wplyw na twoje wyniki na silowni nie chodzi tu o to czy miesnie ci sie zregenerowaly ale o ogolne wycieczenie organizmu, spadek formy itp.

duck-man

Wysłana - 17 sierpnia 2001 01:02    Edytuj Cytuj
Powiem tak... Ja kilka miesiecy temu cwiczylem 1 grupe miesniowa po 3. Potem po 2 az wreszcie teraz 1 raz w tyg. Walilem sobie tez w worek od czasu do czasu (4 razy w tyg) + biegi. I roslem jak trzeba :). Zaczynalem mialem w bicu moze ze 32cm. Cwicze rok. Przedewszystkim zalezy to od tego jaki tryb zycia prowadzisz. Wazne jest minimum 8-9 g snu. Ja spie po 10. I odzywianie. Glownie wieksze przez takie forsowanie zapotrzebowanie na weglowodany. Ale ten nie zapominam o bialku czyli ponad 270g dziennie. Bialko jest tu wazne aby nie tracic miecha :). I tyle... Mysle ze odpowiednia dieta wysoko weglw + wysoko bialkowa + sen i nic wiecej nie potrzeba aby rosnac. Organim dzieki temu bedzie mial czas na regeneracje co wazniejsze bedzie mial z czego sie regenerowac. Ja nawet przy takiej kombinacij czuje sie niedosycony treningami :)

DuckmAn
Pozdrawiam.

duck-man

Wysłana - 17 sierpnia 2001 01:05    Edytuj  Cytuj
te bialko to oczywiscie ilosc ktora ja spozywam czyli cos ponad 2,5 g na kg/masy ciala.

DuckmAn
Pozdrawiam.

Pit

Wysłana - 21 sierpnia 2001 21:40    Edytuj Cytuj
Dzieki . Po raz kolejny przekonuje sie , ze wiekszosc spraw trzeba brac na wyczucie ...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

masa a worek bokserski

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.