Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 304 razy
słowa kluczowe: masażer  stóp 
Autor

masażer do stóp?

Bajsykul

Wysłana - 31 stycznia 2010 20:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Siemka:) mam do Was takie pytanie...mimo tego, że dużo trenuję, na codzień zmuszona jestem do chodzenia na obcasach...każda kobieta wie, jak to jest, gdy po całym dniu stopy niemal odpadają...no i tak sie zastanawiam nad jakimś masażerem do stóp...czy warto inwestować np. w coś takiego http://www.torres.pl/produkt-bosch-pmf-1232-24586.html , czy lepiej nie wiem...poduczyć się masażu?;) Niestety z racji pracy obcasy ograniczyłam już i tak do minimum,lecz czasem są nie do unikniecia..

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 01 lutego 2010 09:47 
W większości przypadków polecamy:

Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Trec - Whey 100

CENA: 159.00zł
Olimp - ARGI POWER

CENA: 48.90zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

demien

Wysłana - 01 lutego 2010 09:47    Edytuj Cytuj
sam jestem ciekawy opinii na ten temat

lfc_fan

Wysłana - 01 lutego 2010 18:24    Edytuj Cytuj
ja uważam, że taki masażer mógłby ci pomóc, ale jedynie przy regularnym stosowaniu. Na pewno rozluźni ci to nogi po ciężkim dniu, ale na uniknięcie bólów w ciągu dnia nie licz :) masażer przyda ci się jedynie na koniec ciężkiego dnia, żeby się odręzyć, ale równie dobrze jest na to wiele innych sposobów.... Osobiście posiadam sam masażer, z tym że jest on ponad 9x droższy. nie wiem więc niestety jak może sie spisywac taki za 200.

ale ogółem myśle że byłby ci w stanie sporo pomóc, bo 15 minut na moim i rozluxnia fenomenalnie :) pozdrawiam

Zmieniony przez - lfc_fan w dniu 2010-02-01 18:28:39

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.