Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Wysłana - 27 października 2007 19:33 Przeniesiony przez Wuchta34 z działu 'Galeria Zdjęć'.
Sprawdź swoje BMI
siema. Tyle osób daje tu swoje zdjęcia ,że ja dostałem ochoty włozyc swoje dajcie chwilke czasu az skoncze dawać wszystkie zdjęcia i potem możecie mnie zjechać
bicek dobry plecy mogą być klata zapadnięta brzuch niećwiczony w sumie miernie
misza
1193506892000
Belzybub
Wysłana - 27 października 2007 19:43
klatka i nogi zapewne odstaja za duzo zdrowia
.:: Top Gym Stalowa Wola ::.
1193507005000
marceliono
Wysłana - 27 października 2007 19:56
hehe, fakt klata jest kiepska, ale dobrze ,że nie wiedzieliście jej wcześniej (chociaż z tym zapadnięta to lekka przesada ) Tera to i tak juz wychodze na prostą, brzucha nie ćwicze od ponad 8 miechów a jeśli chodzi o nogi to wcale nie jest żle w szczycie miałem 65 w udzie, tera po dość poważnej chorobie i powakacjach wróciłem do 60-61 w udzie i w łydce 41.