witam kupilem zwykly atlas z markietu nie mam innego sprzetu treningowego prosze o pomoc w ulozeniu planu bo im wiecej czytam na ten temat to mniej wiem{jak czesto w jaki sposob i jakim ciezarem] mam30 lat 184cm 94kilo cwicze od miesiaca   Płeć: Mężczyzna   Wiek: 30   Waga: 98   Wzrost: 184   Cel treningowy: rzezba   Staż treningowy na słowni: 1 mies   Uprawiane inne sporty: brak   Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): atlas   Dieta: tak, 5 malych posilkow, mniej kalorii   Przeciwskaznania medyczne: brak   Zażywane suplementy: l-karnityne
wpisz w googlach "atlas ćwiczen" i tam sobie zobacz jakie cwiczenia. Cięzar dostosuja sobie taki żebyś mógł wykonac spokojnie 10 do 12 powtórzen w każdej serii cwiczenia. Na rzeźbe jak najkrótsze przerwy pomiedzy seriami, jak najwieksza roznorodnosc cwiczen, mozesz robic serie łaczone przechodzac płynnie z jednego cwiczenia do drugiego, każda partie mozesz trenowac nawet do 2 razy tygodniowo, najlepiej trenowac codzienie ale krótko i intensywnie wiec plan moze byc nawet na 6 treningów w tygodniu. Do tego mozesz dorzucić aeroby które pomoga zrzucić zbędny tłuszcz albo hiit http://www.sfd.pl/Trening_Interwałowy_HIIT_-t268582.html