Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

mam pytanie w sprawie diety WAZNE!!!!

mobrals

Wysłana - 09 marca 2010 16:53    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam, zaczynam swa przygode z silownia i mam pytanie w sprawie diety. Czy jesli bede jadl np. dana ilosc weglowodanych i bialka to efekty trenowania beda lepsze? czy musze miec dokladna diete co i jak jesc??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 marca 2010 16:56 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 09 marca 2010 16:56    Edytuj Cytuj
możesz najpierw zmienić nawyki dieta to ok 70% sukcesu jak nie więcej
Ekspert -

skream

Wysłana - 09 marca 2010 17:24    Edytuj Cytuj
na początek 10 wskazówek żywieniowych sobie przyswój. możesz zacząć od tego. dietę ułożysz sobie jak się trochę przyzwyczaisz.

a tak w ogóle ile masz lat ?

mobrals

Wysłana - 09 marca 2010 17:30    Edytuj Cytuj
za 3 miesiace 17 lat... Ogolnie to malo jem, kanapke na sniadanie, potem obiad okolo 18:00 (bo caly dzien mnie nie ma) i wieczorem jakas kolacje lekka. Chcialbym sie trzymac 3 posilkow dziennie i np. jesc obiady takie jakie jem zwykle czyli jakas zupa lub ziemniaki i kotlet a sniadanie i kolacje to bym se ulozyl ale czy to wystarczy?

skream

Wysłana - 09 marca 2010 17:38    Edytuj Cytuj
przeczytaj 10 wskazówek żywieniowych. (posty podwieszone w dziale). zapoznaj się i przemyśl wtedy co zrobić.

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 09 marca 2010 19:18    Edytuj Cytuj
i to [http://www.sfd.pl/temat367367] - Podstawy układania diety
[http://www.sfd.pl/temat523670] - Podstawy układania diety (nakierowywanie), start strona 2
Ekspert -

mobrals

Wysłana - 10 marca 2010 10:04    Edytuj Cytuj
skream, nie moglem znalesc tych 10 wskazowek... i bylbym wdzieczny jesli ktos by mi odpowiedzial na pytanie. Otoz brzmi ono tak.. jesli np. do dobrej diety dziennie sie powinno jesc przykladowo ilosci "X" czyli powiedzmy ze ja na sniadanie zjem posilek ktory bedzie mial x ilosci kcal, x ilosc bialka, weglowodanych itp... i do konca dnia nie bede nic jadl, to czy dieta bedzie dzialala tak samo jak bym ja rozdzielil na wiecej posilkow? proste pytanie wystarczy odpowiedz "tak" lub "nie" prosze o odpowiedz

Zmieniony przez - mobrals w dniu 2010-03-10 10:05:35

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

mam pytanie w sprawie diety WAZNE!!!!

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.