logo
zamknij zamknij

makaron ryżowy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 12530

0 5 0
napisał(a)
_pajero_
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 73 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1307
kupiłem makaron ryżowy Tao Tao bedzie dobry jako źródło ww??
nie jest to chyba jakaś chemia albo przetworzony czy cos,ale wydaje mi sie że bedzie miał wysoki ig po ugotowaniu??
co o nim sądzicie.

pozdr.
Krzysztof Piekarz
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
napisał(a)
Rothen
Ekspert
Szacuny 254 Napisanych postów 13305 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 45246
a jaki ma skład btw ??

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

napisał(a)
_pajero_
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 73 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1307
skład w 100g:
b-6,16 g
t-0,06 g
ww-81,30 g
350 kcal
a zrobiony jest z mąki ryżowej to chyba jest zdrowy?
napisał(a)
Cisak
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 169 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 12498
nie widzialem jeszcze takieego czegos
napisał(a)
_pajero_
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 73 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1307
ja tez wczoraj to odkrylem przypadkowo bo nie było makaronu razowego wiec wzialem ryżowy.
ale nikt jeszcze nie napisal czy mozna to spokojnie jesc...
napisał(a)
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 721 Napisanych postów 31016 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 94344
napisał(a)
zakrześ
Ekspert
Szacuny 161 Napisanych postów 12851 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 43217
ale dosyc mocno przetworzony

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak 

napisał(a)
_pajero_
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 73 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1307
hmm skoro mocno przetworzony to chyba lepiej nie pchac tego do paszczy
napisał(a)
Skunksiarz
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1838 Wiek 34 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 38611
Bardzo smaczny nie pamietam ile kosztował ale nie był drogi, czy przetworzony?? Nie sądze aby bardziej niz zwykle makarony z mąki przenicznej

Zmieniony przez - Skunksiarz w dniu 2005-10-24 15:46:58

Pamiętaj że: K.J.J.N.N.Ś

napisał(a)
Charon ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 117 Napisanych postów 5388 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 111118
Makaron z pszenicy durum ma inny skład skrobii (więcej amylozy), pod względem indeksu glikemicznego to taki makaron jest numerem 1 wśród większości produktów zbożowych.

Beatus, qui prodest, quibus potest

napisał(a)
Rothen
Ekspert
Szacuny 254 Napisanych postów 13305 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 45246
ja tam wole zwykłe makarony

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

gainer przed treningiem?

Następny temat

Pyszne,tanie,węglowodanowe...

Tamilewska i Dmochewicz przegapiły zawody!

Sałatka z krewetkami

Jak wybrać dobre parówki?

Fałszywe ciężary i rekordy siłowe – po co ludzie to robią?

Pompki kobiet

Karol Małecki wyciska 80 kg hantle!!!

Plan treningowy dla początkujących kobiet

Ziemniaki a odchudzanie