Miałem kiedys na kompie taki programik co obliczał idealne proporcje podawało sie wzrost i ile sie waży. Ma ktoś cos takiego albo chociarz napisane proporcje ?. A moze ktos mi policzy ? Mam 182 cm wzrostu i waze 90 kg.
BORN TO RISE HELL MEMBER OF DBZ TEAM !!! ******************** RATUJ FORUM ZN ! http://forumzn.katalogi.pl naprawde interesujące posty ! poczytaj daj komentarz !
Podziel wagę (kg) przez wzrost (cm), np. ważysz 80 kg i masz 185 cm wzrostu, to wykonujesz 80/185= 0,4324. Ten wynik jest najbliższy do piątej kolumny (0,4438) i odczytujesz jakie powinny być twoje wymiary.
Pozdrawiam. Doradca w dziale: "Trening" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
"Poznaj siebie i bezustannie obserwuj swoje zachowania"- Quincy Tailor
1046560368000
IzNoGooD
Wysłana - 04 marca 2003 14:04
Hej panowie niech ktorys napisze gdzie sie mierzy talie a gdzie biodra. Z gory dzieki
To ze nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego ale tez mojego id. Pod blokiem moim kazden jeden sie stroi w pieknym stroju wymontowuje radia ... ;)
1046783048000
Seewy
SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 04 marca 2003 14:06
Talie sie mierzy nad biodrami
Talia to tak na wysokosci pepka.
Pozdrawiam. Doradca w dziale: "Trening" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Ekspert -
1046783203000
Gżeśś
Wysłana - 16 czerwca 2003 17:47
OK, a teraz niech się wypowie jakiś znawca - - - 1. gdzie tzn. na jakiej wysokości dokładnie mierzyć obwód bioder? talerz k.biodrowej ? kolce biodrowe przednie górne? Czy krętarze biodrowe? a może największy obwód w tym rejonie, co wypada mniej więcej przez szczyt pośladków? Pytam, bo tu wymiary sie znacznie różnią, w zależności od tego jak poprowadzi się centymetr, u mnie to nawet 7-8m, i raz mam proporcje prawie idealne a raz nie jak by wychodziło z tabeli wyżej... 2.to samo pytanie - do klatki piersiowej - przez brodawki sutkowe, czy poniżej, jakieś 2 cm, tzn. to jest połączenie tzonu mostka z wyr. mieczykowatym? (tak czy inaczej, trudno sie mierzy...) 3.czy udo mierzycie dokładnie w połowie długości, czy raczej podajecie maxymalny wymiar - tzn. gdzieś poniżej pachwiny? Jakby to usystematyzować, to może mniej byłoby niedomówień - mam tyle a tyle. Dobrze że chociaż wiem gdzie zmierzyć biceps, łydkę, szyję i przedramię ;) Pozdrawiam
1055778456000
Seewy SKF Dwunastka KRK
Wysłana - 16 czerwca 2003 19:22
Najproscie mowiac to mierzysz tam gdzie wychodzi ci najwiecej, patrzac tylko na to by dalej to bylo np. udo (a nie juz posladki)
Pozdrawiam - Leniwy SiWy Doradca w dziale: "TRENING" ---------------------------- "Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Ekspert -
1055784126000
premium
Wysłana - 16 czerwca 2003 21:34
Tu sobie zobacz.
Pozdrawiam
Premium
A jakie jest największe kłamstwo świata? - spytał zaciekawiony młodzieniec. - To mianowicie, że nadchodzi taka chwila, kiedy tracimy całkowicie panowanie nad naszym życiem i zaczyna rządzić nim los. W tym tkwi największe kłamstwo świata.
1055792047000
Gżeśś
Wysłana - 18 czerwca 2003 16:27
Thanxx & oczywiście sogi poleciały Pozdro
1055946443000
SCDriver
Wysłana - 18 czerwca 2003 22:26
Seewy SoG 4u za tabelke... Zapraszam all na www.silka.prv.pl
Tylko wytrwałość czyni mistrza Aktualizacja profilu [29.5.2003] Uaktualnie profil [28.6.2003]
<; (R) ._. (R) Założyciel Mafii / Masa RulezZ / "Żyje aby umrzeć, przecież i tak umrzemy WSZYSCY!" (R)
1055967996000
Muzykmg
Wysłana - 25 sierpnia 2003 19:14
A powiedzcie no mi czy to sie mierzy przy napietych miesniach czy nie? Brzuch ma byc wciagniety? Klata mocno wypieta z na maxa nabranym powietrzem?