Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

małe info n/t stymulatorów wzrostu

Trol16

Wysłana - 08 lipca 2007 15:23    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam. To że stymulatory wzrostu nie pomagają urosnąc wzwyż wie duża część natomiast chciałbym przedstawić krótki fragment arta tym którzy jeszcze o tym nie wiedzą.

Obecnie znane naturalne alternatywy stymulatorów wzrostu można podzielić na dwie grupy:

1. Naturalne alternatywy stymulatorów wzrostu działające systemowo (układowo), wpływające pobudzająco na anaboliczne procesy biochemiczne, ale nie zwiększające stężenia hormonów sterydowych (np. androgenów).
2. Naturalne alternatywy stymulatorów modyfikujące skład ilościowy i jakościowy mikroflory w układzie pokarmowym.
3. Naturalne alternatywy stymulatorów wzrostu o działaniu złożonym (mieszanym): układowym i bakteriostatycznym.

to co pogrubiłem jest chyba najważniejszym fragmentem...i świadczy o tym że tego typu suplementy nie są żadnym wspomagaczem odnośnie wzrostu. Jedynym plusem może być to że żywność którą zjemy może zostać lepiej wykorzystana przez organizm w pewnym stopniu przyczynia się to do wzrostu ale o wszystkim świadczy poziom hormonów...a tego typu odzywki ich nie podnoszą.

Jeżeli wsadze Ci f***a w dupe,to Ty masz f***a w dupie i ja mam f***a w dupie,ale to nie to samo

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

małe info n/t stymulatorów wzrostu

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.