Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 629 razy
słowa kluczowe: mało  kalorii 
Autor

mało kalorii ?

radwisnia

Wysłana - 08 marca 2010 15:58    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam.
mam 72kg 184cm wzr
wydaje mi sie ze mam za malo kalorii w diecie obliczylem dzisiaj i wychodzi ze mam około 2000-2500 jem rano jajecznice z 4jaj i platki i mleko, w ciągu dniam jem makaron później ryz piersi z kurczaka wypije oliwe, zjem jogurt banana w ciagu dnia staram sie minimum 1l mleka wypic tunczyka szporta przed snem twaróg chudy
co mi zalecacie dorzucić do diety żeby kalorii wiecej było ? myslalem nad jajecznica na kolacje ale znowu 4jaja rano i 4jaja wieczorem jesc to troche duzo tych jaj w ciagu dnia, co mi doradzacie ?? cos z kaloriami ;d bo nie moge przytyć i chyba przez te kalorie

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 08 marca 2010 16:23 
W większości przypadków polecamy:

ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

TheBigBoss

Wysłana - 08 marca 2010 16:23    Edytuj Cytuj
orzechy wloskie ,warzywa (pro zdrowotnie) i worek kaszy gryczanej :)

whime

Wysłana - 08 marca 2010 16:26    Edytuj Cytuj
Zakładam, że ćwiczysz na mase (tak jak ja). Poczytaj posty podwieszone o diecie, dowiesz się jak jeść, faktycznie troche mało Ci tych kalorii wyszło, ja jem dziennie ponad 3000 kcal a jestem troche mniejszy ;)

Jak kraść to miliony, jak kochać to księżniczki.

Wampirate

Wysłana - 08 marca 2010 16:26    Edytuj Cytuj
orzechy, olej lniany, To są najbardziej kaloryczne produkty. Po prostu jako przekąskę jedz orzechy najlepiej włoskie, do owsianki je dodaj, olej lniany do potraw na zmianę z oliwą. Jak ci to nie pomoże to musisz rozpisać dietę i przestrzegać
Znawca -

Mastiff202

Wysłana - 08 marca 2010 18:23    Edytuj Cytuj
jedz 5 posilkow w rownych odstepach czasu i bedzie gites. poza tym co jesz doloz dwa posilki ryz + jakies mieso moze jeszcze jakiegos gainera i efekty beda

radwisnia

Wysłana - 08 marca 2010 19:02    Edytuj Cytuj
ok oby byly bo troche lipa z waga nie chce sie ruszyc teraz niedługo kreatyne bede bral i boje sie ze przez tą diete nic nie przybędzie, a może doradzicie mi jakiś przysmak czy danie czy cos ze tak powiem bombe kaloryczną :D ?bo ryze makarony itp to maja okolo 300 a cos takiego porządnego jakies danie ?

Mastiff202

Wysłana - 08 marca 2010 19:59    Edytuj Cytuj
jedna torebka ryzu ma 360 kalori jeszc 4 to masz juz z samego ryzu ponad 1440kal plus mieso w trzech posilkach platki rano owsiane jajka owoce orzechy zdrowe oleje odzywki i naprawde nietrudno te ponad 3000 kalori

radwisnia

Wysłana - 08 marca 2010 20:12    Edytuj Cytuj
czaje to wiecej ryżu zaczne jesc bo dziennie jedną torebke tylko i ewentualnie do pracy biore

radwisnia

Wysłana - 08 marca 2010 20:23    Edytuj Cytuj
te bomby kaloryczne na necie znalazlem ale czy jak sie ciwczy mozna jesc :
bita śmietana z rodzynkami porcja – 800 kcal
czekolada 550kcal
?

anubis84

Wysłana - 08 marca 2010 20:36    Edytuj Cytuj
Jak masz problemy z kcal to dorzuć gainera jak nie masz ochoty jeść.
Znawca -

s.m.p.a. ODŻYWIANIE

Wysłana - 08 marca 2010 20:45    Edytuj Cytuj
z takimi bombami jak napisałes daj sobie spokój
Ekspert -

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

mało kalorii ?

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.