Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 1321 razy
słowa kluczowe: małe  pytanie 
Autor

małe pytanie

niwix SDW Team

Wysłana - 02 lutego 2005 21:51    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

kurde , jak zły dział to sorki ale do zdrowia tego nei wrzuce do fitness chyba też nei w końcu mózgi od żywienia i wymiarów siedzą tu jest koleżanka któa ma 176 cm i waży 50 kg , wygląda tragicznie heh no dobra nie tragicznie no ale jest strasznie chuda , ażstrach ale nei chce w to uwierzyć wiem wiem wiem lekarz psycholog bla bla , ale jakie jej argumenty przedstwaić, jaka powinna byćjej waga przy takim wzroście itepe no Wy chyba wiecie

www.body-factory.pl
www.sdw.pl

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 02 lutego 2005 22:21 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Mass XXL

CENA: 109.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Sachem

Wysłana - 02 lutego 2005 22:21    Edytuj Cytuj
http://www.lodz.ptkardio.pl/bmicalc.htm

no wychodzi ze powinna wazyc min 62kg, ale nie mozna tez tak slepo patrzec na ten wskaznik BMI, chociazby dlatego ze jest on tak samo liczony dla facetow i kobiet, a przeciez mamy inna budowe niz panny...

po drugie, waga wlasciwie tez czesto nie okresla dokladnie sytuacji, liczy sie przede wszystkim lustro

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

niwix SDW Team

Wysłana - 02 lutego 2005 22:25    Edytuj Cytuj
no widzisz ona jest za chooda poważnie

www.body-factory.pl
www.sdw.pl

Sachem

Wysłana - 02 lutego 2005 23:22    Edytuj Cytuj
to powiedz jej ze chlopakom z SFD chude laski sie nie podobaja. lubimy gibkie, wiotkie, smukle, wysportowane, atletyczne... ups chyba sie zapedzilem

[http://www.smoczyjezdzcy.pl] - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
Ekspert -

niwix SDW Team

Wysłana - 02 lutego 2005 23:27    Edytuj Cytuj
sądze że nawet na siłke nei mogła by ze mnąwpaść żeby jakiśfitness sobei zrobićgo gryf by jąpołamał hehe a co do tego to masz absolut racyja oglnie sam chce zacząć good jeść ale nei o mnie too chodzi no ale kurcze ciężak sprawa komuś przetłumaczyćzę ejst za choody szczególnie dziewczynie mozę jak bede z nią czasem gdzieś chodził to jej bede cośna mase dorzucał do koktajli ehehehehehehe chyba teraz to ja sie zapeziłem

www.body-factory.pl
www.sdw.pl

zakrześ

Wysłana - 03 lutego 2005 07:05    Edytuj Cytuj
pokasz jej zdjęcia fitnesek i powidz że na taką każdy poleci
i że one układały sobie diety na tym form i zakrześ je wszystkie zna
osobiście

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj [http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak]
Ekspert -

Marcinecki

Wysłana - 03 lutego 2005 08:47    Edytuj Cytuj
sama musi zapytac, z Zakrzes jej juz diete ulozy

a powazniej
hmmm... na sile nic nie zrobisz
odchudzala sie czy taka jej uroda?

pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...

A.W.O.L.
Ekspert -

niwix SDW Team

Wysłana - 03 lutego 2005 17:01    Edytuj Cytuj
wiesz co poznałem ją jużtaką , ale z tego co mi jej kolezanka mówi to ona po prostu nei je albo je tyle ile ja na 1/4 kolacji podobno je strasznie mało , wiem że na siłe nic nie zrobie ja jej po prostu chciałem przedstawić fakty że taka waga i wygląd to troche mało i powinna zacząćjeść normalnie bo to nei wyjdzie jej na zdrowie

www.body-factory.pl
www.sdw.pl

niwix SDW Team

Wysłana - 04 lutego 2005 18:21    Edytuj Cytuj
ktoś too zagląda jeszczE ?? marcinecki jesteś tam ??

www.body-factory.pl
www.sdw.pl

qazar ZASŁUŻONY

Wysłana - 04 lutego 2005 18:26    Edytuj Cytuj
Powiedz ze nie bedzie miala dzieci,ze bedzie miala problemy z okresm,wlosami,paznokciam,kosciami i umrze przedwczesnie
Ekspert -

niwix SDW Team

Wysłana - 04 lutego 2005 18:46    Edytuj Cytuj
ołkej hehehe qaz uważasz że to troche mały stosunek wagi/wzrost ?? może ja przesadzam i jestem typowym facetem sfd gibkie wiotkie i wysportowane ale to eni tylko moje zdanie o niej wiec chyba coś jest nei halo

www.body-factory.pl
www.sdw.pl

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

małe pytanie

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.