kurde , jak zły dział to sorki ale do zdrowia tego nei wrzuce do fitness chyba też nei w końcu mózgi od żywienia i wymiarów siedzą tu jest koleżanka któa ma 176 cm i waży 50 kg , wygląda tragicznie heh no dobra nie tragicznie no ale jest strasznie chuda , ażstrach ale nei chce w to uwierzyć wiem wiem wiem lekarz psycholog bla bla , ale jakie jej argumenty przedstwaić, jaka powinna byćjej waga przy takim wzroście itepe no Wy chyba wiecie
no wychodzi ze powinna wazyc min 62kg, ale nie mozna tez tak slepo patrzec na ten wskaznik BMI, chociazby dlatego ze jest on tak samo liczony dla facetow i kobiet, a przeciez mamy inna budowe niz panny...
po drugie, waga wlasciwie tez czesto nie okresla dokladnie sytuacji, liczy sie przede wszystkim lustro
sądze że nawet na siłke nei mogła by ze mnąwpaść żeby jakiśfitness sobei zrobićgo gryf by jąpołamał hehe a co do tego to masz absolut racyja oglnie sam chce zacząć good jeść ale nei o mnie too chodzi no ale kurcze ciężak sprawa komuś przetłumaczyćzę ejst za choody szczególnie dziewczynie mozę jak bede z nią czasem gdzieś chodził to jej bede cośna mase dorzucał do koktajli ehehehehehehe chyba teraz to ja sie zapeziłem
www.body-factory.pl www.sdw.pl
1107383223000
zakrześ
Wysłana - 03 lutego 2005 07:05
pokasz jej zdjęcia fitnesek i powidz że na taką każdy poleci i że one układały sobie diety na tym form i zakrześ je wszystkie zna osobiście
a powazniej hmmm... na sile nic nie zrobisz odchudzala sie czy taka jej uroda?
pierwsza by zobaczyc twoje oczy... druga, druga... by zobaczyc twoje usta... trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
Ekspert -
1107416824000
niwix SDW Team
Wysłana - 03 lutego 2005 17:01
wiesz co poznałem ją jużtaką , ale z tego co mi jej kolezanka mówi to ona po prostu nei je albo je tyle ile ja na 1/4 kolacji podobno je strasznie mało , wiem że na siłe nic nie zrobie ja jej po prostu chciałem przedstawić fakty że taka waga i wygląd to troche mało i powinna zacząćjeść normalnie bo to nei wyjdzie jej na zdrowie
1107446473000
niwix SDW Team
Wysłana - 04 lutego 2005 18:21
ktoś too zagląda jeszczE ?? marcinecki jesteś tam ??
1107537718000
qazar ZASŁUŻONY
Wysłana - 04 lutego 2005 18:26
Powiedz ze nie bedzie miala dzieci,ze bedzie miala problemy z okresm,wlosami,paznokciam,kosciami i umrze przedwczesnie
ołkej hehehe qaz uważasz że to troche mały stosunek wagi/wzrost ?? może ja przesadzam i jestem typowym facetem sfd gibkie wiotkie i wysportowane ale to eni tylko moje zdanie o niej wiec chyba coś jest nei halo