Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
piszcie swoje efekty z połaczenia tych dwóch ph czyli superdrolu ( jego klonów) i trenadrolu. wiem ze osobno te ph daja dobre wyniki ale podobno połaczenie ich to juz naprawde super efekty. jeli ktos bral np wczesniej sam superdro albo trenadrol a potem połaczenie tych 2 to dajcie jakies porównanie czy faktycznie duzo lepiej niz jeden srodek solo
podstawowy efekt to enzymy wątrobowe pow 400 a co do reszty to lepiej jest zrobic cykl na jednym + np. prop, i oszczędzić orgiazm.
1224411107000
tomczers17
Wysłana - 19 października 2008 15:04
ale pare osób pisalo juz ze połącznie tych 2 to mega kosa.wiadomoze na pierwsze 2cykle mozna te srodki solo wziac.ale potem mozna by np 1-3 mdrol 1-2 tab , 4-6 trenadrol 2-3 tab i prop 1-7. kto łaczyl te 2 ph niech pisze o efektach
Znawca -
1224421474000
miczelx Wide Pride
Wysłana - 19 października 2008 16:01
4kolor ze wskaznikami watrobowymi bym nie szalala bo ja na mdrolu (30mg ed) mam w normie.
Zmieniony przez - miczelx w dniu 2008-10-19 16:02:03
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -
1224424906000
Maximus_20
Wysłana - 19 października 2008 16:04
jakie osłonki do tego brałeś micz ? esseliv ? esentiale forte ? czy cos innego ?
Znawca -
1224425091000
miczelx Wide Pride
Wysłana - 19 października 2008 16:08
4szy esselivu ed + 150mg syli
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Ekspert -
1224425305000
QRCZAK84
Wysłana - 19 października 2008 17:36
ale Ty sie nie liczysz bo jestes z kosmosu,kazdy inny po oralach ma grubo ponad norme
ok ale nie zmieniajmy tematu,ja tez prosze abyście pisali swoje efekty bo także zastanawiam sie nad ph
1224445930000
totentyp
Wysłana - 20 października 2008 05:28
nie napisze o sobie ale o ziomku z klasy ktory bral superdrol.
no i powiem wam ze jak go cyklu zobaczylem to mnie zmiazdzylo, efekty byly po prostu ogromne, rósł w oczach...
nie wiem jak z jego zdrowiem, ale ani razu sie nie skarzyl jak pytalem.
1224473282000
4kolor
Wysłana - 20 października 2008 11:36
miczelx chodziło mi o połączenie 2 środków z czego tren jest chyba jeszcze bardziej toksyczny. Widziałem 2 testy jeden na bf drugi na forum c****a i właśnie alat aspat mieli pow 400 obaj. A efekty po zdjęciach takie sobie zwłaszcza u tego mniej doświadczonego chłopa o wymiarach podobnych do autora tematu, po prostu nie wykorzystał tego imo lepiej zrobić tak jak pisałem czyli połączyć z czym mniej toksycznym.
1224495369000
tomczers17
Wysłana - 20 października 2008 12:13
4kolor tez widzialem ten test u c****a.ale tam koles ciagnal cykl na ph przez 8tyg. stad takie wyniki wątrobowe. i poza tym dodal trenadrol po wczesniejszym 4 tyg stosowaniu 3 ph. wiec ten tenik tez nie mogl juz dac duzcyh efektów. efekty w postaci obwodów raczej małe, ale siła mu niezle poszla. wagowo chyba tez nienajgorzej