Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 566 razy
słowa kluczowe: drol  inne  pytania 
Autor

m-drol + 11oxo i inne pytania

m_a_l_y_08

Wysłana - 21 czerwca 2009 21:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam
Swieży tu jestem, grzebie i nie mogie znaleźć coś na moje wątpliwości.

1.Wielu pisze o odbloku itp, zrozumiane to jest ale używacie określenia "wzależności od zablokowania" /w kontekscie PCT/.
Jak poznać czy się jest zblokowanym? Po tym, że nie staje? Że sie nie ma ochoty na sex?
2.Znacie 11oxo? Rozmyślam o cyklu na m-drolu + albo E-stane lub 11oxo /nie metylowy więc może lepszy w sensie, ochrony wątroby/
Nie ma sensu samego m-drola ladować, trzeba czymś utrzymać mase po nim więć mysłałem o stacku tylko nie wiem co lepszego a mniej inwazyjnego. Nie znam 11-oxo wiec doradzcie.
3.Jeśli 11oxo to jak go rozpisać z m-drolem?
Z epithinem /=e-stanem/ znalazłem taką rozpiskę:
1-2 10mg m-d
3-4 20mg m-d
4-6 40mg epi
no i PCT
4.Jakie ilości osłonek brać do takiego cyklonu? Piszecie jakie, ale w jakich ilościach?
5.Co na odblok? Clomid wiadomo ale w jakich ilościach? Możecie rozpisać?

Jeśli już były odpowiedzi na moje pytania, to proszę o linki.
Dzięki z góry / w końcu ma sie ten wzrost :)/za odpowiedz!

Waga: 105

Wzrost: 202

Obwód klatki: 112

Obwód ramienia: P41,7cm L41cm

Obwód talii: bd

Obwód uda: bd

Obwód łydki: bd

Staż na siłowni: 5lat ze słabą dietą, 5 lat przerwy i 1rok z dietą

Ilość spożywanego białka: ok 2,5g/kg mc

Ilość spożywanych węglowodanów: intuicyjnie

Ilość spożywanych tłuszczów: ograniczona intuicyjnie

Opis przebytych cykli sterydowych: 1.dawno /przed przerwą 5letnią/ cykl na metanabolu
2.wino w tab.do 30-50mgED +DHEA 50mg/ed przez 4 tyg. - na podcięcie

Trening: 3x w tygodniu na każdą grupę mięśniową raz/tydz.

Cel cyklu: czysty mięsień, sucha masa

Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 2 m-ce

Poziom BF%: bd

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): bd

Stan zdrowia: db /usg jamy brzusznej 2 tyg temu nie wykazały żadnych zmian w narządach/

Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: tak, na winie jakby więcej ręce

PPM podstawowa przemiana materii: bd

Wyciskanie leżąc (MAX): nie mam możliwości sprawdzić

Martwy ciąg (MAX): j.w.

Przysiad (MAX): j.w.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 21 czerwca 2009 23:53 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Ultralife - Nox pump xtreme

CENA: 5.00zł
APS - Mesomorph

CENA: 139.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

567890

Wysłana - 21 czerwca 2009 23:53    Edytuj Cytuj
DHEA na podciecie ?! , chya raczej na ostra aromatyzacje z tego co mi sie wydaje...

Jak bedziesz mial stycznosc z Mdrolem raz pierwszy to wez stala dawke prz 4tyg po 10mg pozniej 6tyg EPI 40mg ktora mozesz polaczyc z 11oxo/11-test'em , tylko to ostatnie 3 pierwsze tyg z EPI i pozniej nastepne 3tyg jak sie skonczy EPI.

m_a_l_y_08

Wysłana - 22 czerwca 2009 07:33    Edytuj Cytuj
no może DHEA na podcinke nie słuzy ale z winem dało radę :) faciku zgubiłem sporo, kształtu zyskałem.
A co z reszta pytan? Nikt nic mądrego nie doradzi?

567890

Wysłana - 22 czerwca 2009 10:45    Edytuj Cytuj
Masz juz napisana dobra rozpiske.

m_a_l_y_08

Wysłana - 22 czerwca 2009 14:28    Edytuj Cytuj
Czy lisć /12x 50mg/ clomidu na PCT wystarczy?
Jak poznać czy jest się zblokowanym?
3x2tab ED Eseliv + 1 lakcid ED osłony wystarczy na taki cykl?

567890

Wysłana - 24 czerwca 2009 11:30    Edytuj Cytuj
Ja zwolennikiem Clomidu nie jestem. Juz mi ktos to wytlumaczyl , posluchalem sie i wiecej tego scierwa nie wezme do ust!
Pozansz jak zorbisz sobie badani krwi na poziom testasteronu.
Na oslone najlepiej LiverLonger tylko nie wiem czy jest on teraz gdzies dotepny a jak nie to to Liver Detox z Now.

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

m-drol + 11oxo i inne pytania

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.