Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
sorki ze zakladam znow temat ale chce wszystko dopiac na tip top:) a wiec tak olslonki/odblok/podtrzymanie wszystko dopiete:) ale zastanawiam sie nad dodaniem clena?...(mam lyka labs) m drol leci tak 1-2 10mg 3-4 20mg 3-10 mono 10g ed + meso 10-14/15 gkycer grow+3g mono caly czas bcaa ok 15-20g
Ciekawe polaczenie z clenem ale celuj spiropen lub z balkan pharmaceutical.
Kolega bral mete z clenem i byl bardzo zadowolony z tego polaczenia a tu masz podobne.
BORN TO WIN.
Ekspert -
1268867107000
PIOTRUS31
Wysłana - 18 marca 2010 05:25
Ja tez tak polece w mojej pierwszej czesci cyklu,z tym ze 6tyg mdrol.
1268886313000
lodzianin1 WHITE POWER
Wysłana - 18 marca 2010 06:30
ostatnio robi się moda na takie połączenia
Jedno miasto jeden klub Widzew Łódź
Ekspert -
1268890233000
Ree666
Wysłana - 18 marca 2010 09:32
nie no ja 6 tyg m drola nie bede ciagna (oslonki daje esentiale+heparegen-wiec tu bedzie ok) a w ktorym tyg dac clena-moze okolo3-4tyg? i ile ze 100tab? rozlozyc dawkujac 2tyg on 2tyg off?