Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

mądre głowy o kapturach ;]

Htek

Wysłana - 04 marca 2010 15:16    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Mam uszkodzony kręgosłup L5/S1 czyli jego pionowe obciążenie odpada. I teraz pytanie , jakie macie pomysły na rozbudowę kapturów bez szrugsów bo ja cos niemam pomysłów a odstają w mojej sylwetce.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 04 marca 2010 15:40 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Pvl - Mutant Mass

CENA: 219.00zł
Olimp - Gold Omega 3 sport edition

CENA: 38.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,   odżywki białkowe,  odżywki na masę

ronie220

Wysłana - 04 marca 2010 15:40    Edytuj Cytuj
Jezeli obciazenie odpada-bedzie bieda.Ewentualnie mozesz poprubowac szrugsow siedzac/nawet jednorecz-by zbytnio nie obciazac kregoslupa.W dalszej perspektywie widze tu- opad na poreczach-mozesz wplosc jakies eqi-spacerfarmera w zmodyfikowanej wersji.

Ale wszystko zalezy od glebokosci wady-piszesz ze obiazenie odpada-a jak jest z innymi partiami?
Ekspert -

Htek

Wysłana - 04 marca 2010 16:43    Edytuj Cytuj
źle zrozumiałeś ;] pionowe obciążenie czyli np gdy stoję nacisk od góry . Nieraz sobie na to pozwalam ale z niedużym obciążeniem .

apokalipsa NUTRIFARM

Wysłana - 04 marca 2010 17:05    Edytuj Cytuj
a szrugsy z hantelkami w oparciu o ławeczke ustawiona skośnie, leżąc przodem oczywiście...
myslę, ze mogłoby sie to nadać, jeszcze zależy jaki obszar chciałbyś zaangażować

można by wykonywac także szrugsy na poręczach, postawa początkowa podobna jak przy pompkach na poręczach, reszta juz wiadoma

"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Ekspert -

P0KI

Wysłana - 04 marca 2010 17:43    Edytuj Cytuj
Albo leżąc na brzuchu na ławeczce poziomej lub kąt 30 stopni. Sam kiedyś tak trenowałem.

....::::I CaN ReaD YouR MinD::::....
....::::OpeN YouR MinD i DrEaM WitH Me....YoU MusT FiGhT FoR YouR FrEeDoM iF YoU WanT Be FreE....

Jodełko

Wysłana - 04 marca 2010 17:54    Edytuj Cytuj
j/w szurgy skosne, i retrakcja kablem,
ps:
"można by wykonywac także szrugsy na poręczach, postawa początkowa podobna jak przy pompkach"
apok to odwrotne szrugsy ina dolne czesci czworoboka:)
Specjalista -

Htek

Wysłana - 04 marca 2010 22:57    Edytuj Cytuj
dzięki za odpowiedzi troche mi wyobraźnia ruszyła i zaczne coś kombinować ;)

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

mądre głowy o kapturach ;]

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.