Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Witam, mam 37 lat ,cwicze sobie od 20 roku zycia na czysto, ale w tym wieku trzeba sie wreszcie czymś wspomóc, wiec jako że żona prowadzi apteke to mam dostęp do pewnego towaru:) wiec na poczatek chce wziąść najbardziej lajtowy staff for begining czyli sam undestor tylko nie wiem czy brać dawki takie jak na opakowaniu czy wieksze, mój cel to poprawa sylwetki, nie zalezy mi na duzych pryrostach, trzeba dbać o stawy:) z góry dzieki za porady,pozdro
Jak chcesz apteczny to w rodzimej aptece masz tylko enana, mete, ome i ww. undestor. Na pierwszy cykl raczej tylko meta jest odpowiednia jesli chodzi tylko o polska apteke i pierwszy cykl.
Specjalista -
1268314534000
Aras84
Wysłana - 11 marca 2010 14:41
a deki czasem nie ma też?
Ekspert -
1268314876000
cyklon35
Wysłana - 11 marca 2010 14:46
nie ma chyba ze jest na import docelowy tylko a czemu nie polecacie undera? na str 131 MD Kazimierczak bardzo poleca ten srodek a on chyba sie zna:)
Aras, fakt o dece zapomnialem. Z tym, ze cena za 1mg=1zl okolo jesli chodzi o apteke. Probuj tego undestora jak chcesz, malo ludzi to bralo, napiszesz po cyklu jakie efekty.
Specjalista -
1268315495000
cyklon35
Wysłana - 11 marca 2010 14:52
u nas tego nie ma i malo gdzie jest tak jak i pregnyl