Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 4517 razy
słowa kluczowe: lydki 
Autor

lydki

chatcat

Wysłana - 16 czerwca 2001 20:29    Edytuj Cytuj

Sprawdź swoje BMI

co zrobic zeby schudly lydki bo kurcze kocham lazic po gorach i zawsze po takiej wyprawie moje lydki robia sie jak balony. mam takie okropne miesnie i tak brzydko to wyglada. jakie cwiczenia moge robic zeby cale nogi mi schudly a w szczegolnosci lydki no i zeby nie zwiekszyly mi sie miwsnie na nich.

chatcat

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 18 lipca 2001 09:38 
W większości przypadków polecamy:

Łowickie - WPC 80

CENA: 86.00zł
Z pozostalych firm... - USA Labs Cutting Edge

CENA: 64.00zł
Universal Nutrition - Creatine micronized powder

CENA: 59.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

SFD

Wysłana - 18 lipca 2001 09:38    Edytuj Cytuj
MOże pomogłoby ci pływanie...A tak poza tym, to umięśnione lydki są OK. Czy nie myślaleś o przypakowaniu ud, zamiast o wyszczupleniu łydek- wtedy łydki nie rzucałyby się tak bardzo w oczy?

Prince$$

Wysłana - 18 lipca 2001 13:35    Edytuj Cytuj
Vinga, odpowiadasz na pytanie kobiety Chatcat jest kobieta, a kobieta z za bardzo umiesnionymi lydkami nie wyglada zbyt ladnie, jak na moj gust.

Pozdrowienia,
Prince$$

VISIT www.rallypl.com VISIT

Daiar

Wysłana - 19 lipca 2001 09:32    Edytuj Cytuj
Wyczytalam w jakies 'madrej' gazecie dla kobiet, ze pomaga szybka jazda na rowerku stacjonarnym, ale nie wiem na ile to prawda...
A ja lubie umiesnione lydki i to zarowno u kobiet jak i u mezczyzn, pod warunkiem, ze pasuja do 'reszty' nogi.

SFD

Wysłana - 20 lipca 2001 10:04    Edytuj Cytuj
przypakowane łydki - heh, chałbym mieć taki problem

bd

Prince$$

Wysłana - 22 lipca 2001 16:44    Edytuj Cytuj
Przypomialo mi sie wlasnie, ze po przejsciu na fitness, Ela Borecka miala podobny problem z nogami. Byly zbyt umiesnione i razem z trenerka ukladaly plany treningowe, dzieki ktorym jej nogi mialy stac sie mniej masywne. Czytalam o tym albo w jakims starym "Flexie" albo w "Kulturystyce i Fitness". Nie pamietam, ale jak znajde ten artykul, to napisze. Moze ktos pamieta, wiem, ze jest na SFD jakas wielka fanka Eli, wiec moze ona cos wie wiecej na ten temat.

Pozdrowienia,
Prince$$

VISIT www.rallypl.com VISIT

Gochan ZASŁUŻONY

Wysłana - 12 sierpnia 2001 20:57    Edytuj Cytuj
Eeeee tam umiesnione łydki są OK.

Son Gochan

"Czyń Swoją Wolę niech będzie całym prawem"
Aleister Crowley

Wodzu

Wysłana - 15 sierpnia 2001 22:40    Edytuj Cytuj
Mi też bardzo podobają się kobiety z umięśnionymi łydkami, zawsze na ulicy zwracam na to uwagę w pierwszej kolejności, och gdybym tylko mógł cię spotkać Chatcat. A rany facet w kobiecym dziale, spodobało mi się tu, czy mogę częściej zaglądać????!!!! Nic nie rób z tymi łydkami, jesteś w sam raz.

Atomic

Wysłana - 16 sierpnia 2001 07:25    Edytuj Cytuj
U mnie w tym roku ćwiczenia areobowe i jazda na rowerze strasznie wyszczupliły łydki. Obwód zimą ok.42cm, aktualnie tylko 39cm, niestety.

Moderator Odżywianie

chatcat

Wysłana - 17 sierpnia 2001 16:59    Edytuj Cytuj
wodzu nic nie stoi na przeszkodzie....;)
ja mam obw 36-37cm nie wiem jak mam zmierzyc napoiete czy nie...aha czy po bieganiu jeszcze bardziej mi urosna? bo cos mi sie wydaje ze ciut ciuut sie zwiekszyly...

chatcat

Wodzu

Wysłana - 19 sierpnia 2001 19:10    Edytuj Cytuj
Chatcat kotku wysłałem Ci e-mail'a. Jak tam łydki.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

lydki

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.