Mówi sie ze amerykanskie suple sa lepsze od polskich.kreatyna z prolab najlepsza. no xplode zgarnia nagrody. czyli chyba lepiej inwestowac w suple z usa.
dziekuje tym co są i byli, p******e tych co sie odwrocili
niestety także i -jeszcze- pokutujący mit, że amerykanśkie pszczoły sa sto razy wieksze i dają tyleż samo słodszy miód
jak dla mnie to strasznie dziwne
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1216050736000
Siodema
Wysłana - 14 lipca 2008 17:55
Apok - a widziales film "Rój" - pszczoly byly tam normalne akurat
a tak poza tym to w USA jest wszystko wieksze - mawial tak Kargul nawet
dla mnie to samo usa i pl kazdy ma lepsze - gorsze produkty
Zmieniony przez - Siodema w dniu 2008-07-14 17:56:49
Dieta jest dla frajerow ,ktorych nie stac na suple. Suple sa dla frajerow ,ktorzy boja sie igly
"zebym choc raz sie nie wstydzil latem jak zdejme koszulke na plazy"
Ekspert -
1216050918000
remik664
Wysłana - 14 lipca 2008 17:58
roznia sie cenowo jesli chodzi o te ktore dostepne sa w europie tudziez w polsce kiedys panowal taki stereotyp ze jak z usa to lepsze chyba nadal panuje
..jak dla mnie suple z USA to nie tylko dobra reklama ale i znakomita jakość.jestem po cyklu na NO-Xplode i BSN naprawde mnie zaskoczyło na plus.pompa bardzo dobra i do tego tak jak było napisane,że fajnie nakręca przed treningiem.jedyny produkt jak narazie,który był tak skuteczyny jak w opisie.zgadzam się również poprzednikiem,że problem rozpuszczalności w produktach z usa jest w ogóle wyeliminowany.także reasumując zdecydowane duże Tak dla USA.
WSZYSTKO CO ROBISZ,RÓB NA 110%
1216051411000
King_Odin Trec Nutrition
Wysłana - 14 lipca 2008 18:05
niektóre surowce mamy z tego samego lab. co BSN
więc z tymi amerykańskimi cackami to trochę mity....
...poza tym jeszcze trzeba zwrocic uwagę na fakt, że w polskich suplemantach niekoniecznie jest możliwe zawarcie wszystkich tych składników co hamerykanskich- jednakze wieksze też i ryzyko może ponosic klient konsumujące czasami substancje -może nie tyle niewiadomegopochodzenia- co nie do końca okreslonego dzialania[tego dobrego i tego złego]...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte" Jan Paweł II "Gorzki to chleb jest polskość" C. K. Norwid
Ekspert -
1216051616000
arctic_man
Wysłana - 14 lipca 2008 18:08
Tylko, że w tym filmie to były pszczoły afrykańskie hehe
A w temacie to wielki mit amerykańskich supli powoli pada i słusznie, bo polskie wcale nie są gorsze. Czasami nawet o wiele lepsze