Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 765 razy
słowa kluczowe: lekki  problem 
Autor

lekki problem

stachu1993

Wysłana - 25 lutego 2010 19:14    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

cwicze ju jitsu i nie wiem co z kimonem bo to co mam jest za male a na takie mnie nie stac mam jakies 80 zl i za te pieniadze mogl bym kupic do karate wiec nie wiem czy nie kupic ale tu moje pytanie czy w takim kimonie mozna cwiczyc ju jitsu ??

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 25 lutego 2010 20:11 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł
SFD - SFD PURE BCAA

CENA: 49.00zł
Gaspari Nutrition - MyoFusion

CENA: 149.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

stary_wuja

Wysłana - 25 lutego 2010 20:11    Edytuj Cytuj
raczej szkoda Twoich pieniazkow jezeli chcesz trenowac to uzbieraj troche wiecej sianka i kup porzadne gi czy judoge, a narazie trenuj w zwyklych spodenkach i koszulce...zwykle kimono jeszcze tanie rozwali sie po kilku treningach, wiec szkoda hajsu!

Saida

Wysłana - 25 lutego 2010 22:18    Edytuj Cytuj
Lepiej zaoszczędź więcej pieniędzy na gi lub judogę,posłuży Ci zdecydowanie dłużej,niż karategi. Możesz też poszukać jakiegoś używanego sprzętu, zawsze to taniej wychodzi.
Specjalista -

stachu1993

Wysłana - 25 lutego 2010 22:30    Edytuj Cytuj
no wlasnie mialem uzywane pozyczone i ta osoba wraca na treningi :D:D no i nie mam jak

Rafał_B

Wysłana - 26 lutego 2010 11:12    Edytuj Cytuj
Po pierwsze jest temat podwieszony odnoszacy się do judog/kimon/gi.

Poszukaj judogi (nie karategi - jak Saida już wspomniała) firmy Green Hill, albo Dax. Są stosunkowo tanie i dają radę. Masę łebków w tych szmatach widziałem.

Pozdro

--> www.gamenessteam.pl <--
--> www.pajacyk.pl <--
--> www.polskieserce.pl <--
Specjalista -

baranekg

Wysłana - 27 lutego 2010 09:37    Edytuj Cytuj
przejdź się po tzw&quot; szmateksach&quot; mozna znaleźć judogi (najczęściej) same góry za grosze w niezłym stanie

:)

stachu1993

Wysłana - 27 lutego 2010 12:39    Edytuj Cytuj
zamowilem za 104 zl
http://allegro.pl/item924263849_promocja_kimono_judoga_190_biala_plecionka.html nie wiem czy dobre odpowiedzcie ??

na drozsze mnie nie stac myslem nad uszyciem ale mam material tylko taki dla karatek

weaself

Wysłana - 07 kwietnia 2010 23:52    Edytuj Cytuj
Jesli chodzi o wczesniej wspomniane green hille- mam takie cos z decathlonu i jest to wytrzymale, ale rekawy to worki jak cholera. Jak bym mial je drugi raz kupowac to bym sie raczej zastanowil kilka razy. Bardzo ciezko sie uchwyty zrywa.

Kratkos

Wysłana - 11 kwietnia 2010 21:34    Edytuj Cytuj
Szukaj z jakiejs solidnej plecionki ale osobiscie lepiej pojechac do sklepu i zobaczyc na wlasne oczy, na allegro jest jeszcze zasada ze mozna zwrocic towar w ciagu 7 dni albo 10 bodajze ale nigdy mi sie nie chcialo z tym babrac. Najlepiej chwycic material w reke zobaczyc itp. itd. Do parteru musi byc ze stali, nie ma nic lepszego moim zdaniem od solidnej plecionki, ale takie kosztuje... :/ Ta wyglada w miare solidnie, gramatura tez znosna.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.