Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6522 razy
Autor

leczenie znamion suttona

ReLaXyMeN

Wysłana - 09 czerwca 2003 13:00    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Witam. Wie może ktoś z Was jak leczyć znamiona suttona? Prosze tylko o odpowiedzi osób, które wiedzą chociaż co to jest ...
POZDRAWIAM

_Na każdym możesz się zawieść...Słuchaj tylko Boga i głosu serca_

YeeeeaHHaaaaaaaa!!!!

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 czerwca 2003 13:12 
W większości przypadków polecamy:

Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Tyka

Wysłana - 09 czerwca 2003 13:12    Edytuj Cytuj
Chlopie, z takim pytaniem należy sie zglosic do dermatologa a nie szukac odpowiedzi na sieci. Jedynie dla informacji :

Znamię Suttona występuje najczęściej u dzieci i młodzieży, zwykle na tułowiu. W otoczeniu typowego znamienia komórkowego pojawia się wąski rąbek całkowicie odbarwionej skóry, który stopniowo się rozszerza. W dalszym przebiegu samo znamię najczęściej spłaszcza się, a nawet całkowicie zanika. Pozostała odbarwiona plama może utrzymywać się trwale, choć nierzadko ponownie przybiera zabarwienie skóry prawidłowej.

Pozdrawiam,
Leniwy Tyka

*** Utyłem w Fitnessie ***
Ekspert -

kanarek

Wysłana - 09 czerwca 2003 13:16    Edytuj Cytuj
hehe Tyka - to samo mialem wklejac

Co do rady - to potwierdzam - nie jestesmy lekarzami ...tutaj trzeba dermatologa i moze chirurga (usunecie) a nie porad na sucho z daleka

Jak jesz - tak zyjesz
Wiedza to podstawa
Alternatywna Droga

Śmiech to zdrowie.
Chroń swoje nerwy.
Znawca -

ReLaXyMeN

Wysłana - 09 czerwca 2003 13:49    Edytuj Cytuj
Tyka- ten text już czytaem bo szukaółem w sieci... U dermatologa byłem i chyba nie wiedział jak to sie leczy bo zmienił temat kiedy spytałem. Musze dodać, że byłem już u dwóch dermatologów i mi o leczeniu nic nie mówili- widocznie są takimi "specjalistami" dlatego szukam tutaj informacji- może ktoś coś wie w końcu na sfd jest wiele osób...

YeeeeaHHaaaaaaaa!!!!

Tyka

Wysłana - 09 czerwca 2003 15:27    Edytuj Cytuj
Chocby i ktos wiedzial to Ci porad lekarskich przez net nie udzieli - jak widze jestes ze Slaska, wybierz sie do Kliniki Dermatologii Slaskiej Akademii Medycznej, tam napewno Ci udziela odpowiedzi.

Pozdrawiam,
Leniwy Tyka

*** Utyłem w Fitnessie ***
Ekspert -

nikoosia

Wysłana - 09 czerwca 2003 16:35    Edytuj Cytuj
A duze masz to znamie? Bardzo ci przeszkadza? Ja mam cos takiego, pokazywalam to dwum dermatologom, oboje powiedzieli ze nie bardzo wiadomo co z tym robic bo jedni specjaliscie twierdza ze to nie szkodliwe i nie grozne a inni ze potencjalnie nowotworowe... Ja mam to znamie w miejscu nie widocznym, nie robie z nim nic, troche mi przez te lata zbladlo... Uwazaj przy opalaniu i genealnie musisz chyba je polubic i sie z nim zaprzyjaznic

Pozdrawiam
Leniwa Nikoosia

**Edimus et vivamus, non vivimus ut edamus!! **

------------------------------------------------------------
**Edimus et vivamus, non vivimus ut edamus!! **

leniwa Nikoosia
Doradca w dziale Fitness

SFD

Wysłana - 09 czerwca 2003 16:53    Edytuj Cytuj
Niestety mam to przy prawej lopatce. Onkolog powiedzial krotko: koniecznie usunac, niebezpieczne samo w sobie nie jest, ale odbarwiona skora nie jest w zaden sposob chroniona i niebezpieczenstwo wystapienia nowotworu pod wplywem promieni UV radykalnie sie zwieksza. Poza tym znamie powiekszy sie i bedzie szpecilo, a po zabiegu pozostanie waska, ukosna blizna.
Przemyslalam sprawe i na wrzesien mam zaklepany termin u chirurga plastycznego - wole niewielka blizne, niz ciagle smarowanie tego miejsca samoopalaczem

.::One said, that teaching a woman magic is like giving a box of matches to a child::.
.::He couldn't be more wrong::.
.::It's much, much worse::.

ReLaXyMeN

Wysłana - 09 czerwca 2003 17:08    Edytuj Cytuj
Ja mam kilka tych plamek na plecach .Vikinga - ile cię kosztuje usunięcie tego. Chce to wyleczyć a dermatolodzy są niestety niedouczeni i żaden nie wue co mi powiedzieć. To jest tak głupie, że może sie zdarzyć tylko w Polsce.
Tyka- gdzie dokładniej jest ta klinika i ile sie płaci za wizytę?

YeeeeaHHaaaaaaaa!!!!

SFD

Wysłana - 09 czerwca 2003 17:23    Edytuj Cytuj
Relaxymen, przede wszystkim zglos sie do onkologa - warto miec stuprocentowa pewnosc, ze istotnie jest to znamie suttona. Jesli tak i jezeli Ty sam zdecydujesz sie na jego usuniecie, na onkologii nie zaplacisz nic. Ja zdecydowalam sie na chirurga plastycznego - kolege mojego ojca ze studiow, a wiec po znajomosci - bo zalezy mi, zeby blizna byla niemal niewidocza. Radzilabym wybrac sie jak najszybciej, zeby nie bylo problemu z ustaleniem terminu. Najlepsza jest wlasnie jesien, gdyz swiezej blizny nie nalezy opalac, jesli chcesz usuwac znamiona z plecow, warto doliczyc jakis tydzien po zabiegu na kompletne nierobstwo gdyz szwy w tej okolicy maja tendencje do "rozchodzenia sie"

.::One said, that teaching a woman magic is like giving a box of matches to a child::.
.::He couldn't be more wrong::.
.::It's much, much worse::.

ReLaXyMeN

Wysłana - 09 czerwca 2003 18:06    Edytuj Cytuj
EE a co to w ogóle ten onkolog?

YeeeeaHHaaaaaaaa!!!!

Jenna_20

Wysłana - 09 czerwca 2003 18:17    Edytuj Cytuj
TAki lekarz od raka

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

leczenie znamion suttona

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.