Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat został odczytany 30627 razy
Autor

kurs instruktora fitness

i-ka

Wysłana - 29 września 2005 09:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

W jaki sposób zostać instruktorką fitness? Jakie trzeba mieć ukończone szkolenia/uprawnienia/zaświadczenia? Czy ktoś mógłby polecić mi jakieś kursy w Warszawie? Które są najlepsze? Chętnie dowiem się czegoś więcej na temat wymagań, egzaminów, kosztów takich kursów, możliwości dodatkowego doszkalania... Z góry dziękuję za pomoc

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 29 września 2005 09:18 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Hard Mass

CENA: 175.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
SFD - SFD WPC Protein ECONO v2

CENA: 31.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 29 września 2005 09:18    Edytuj Cytuj

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 29 września 2005 09:19    Edytuj Cytuj
Grasik - dostajesz spam moderatorski?
przyszło tam dziś coś...

p.s.
mail już prawie ukończony

Grasik ZASŁUŻONY

Wysłana - 29 września 2005 09:21    Edytuj Cytuj
tak, ale chyba ne było nic tam z warszawy... zresztą nie jestem pewna, bo było delete od razu

do autorki - zorientooj sie na awf warszawskim

28:06:42:12
That is when the world will end.
Specjalista -

jakryc ZASŁUŻONY

Wysłana - 29 września 2005 09:22    Edytuj  Cytuj
ano, nie doczytałem oczywiście, że chodzi o Wawę

http://www.awf.edu.pl/index1.html link do AWF W-wa. może coś znajdziesz.

Zmieniony przez - jakryc w dniu 2005-09-29 09:31:04

i-ka

Wysłana - 29 września 2005 09:32    Edytuj Cytuj
Dzięki za link do odpowiedzi :)

Jagna75

Wysłana - 01 października 2005 11:05    Edytuj Cytuj
W Polsce działa wiele szkół fitness, które prowadzą szkolenia instruktorów. Np w Wawie Inka Szymanski Titess School czy Aerofit z Wrocławia, także Nike, Reebok czy Open Mind prowadzą takie szkolenia. Ja chodzę na zajęcia do instruktorów, których wyszkoliła Inka Szymński i bez problemu radzę sobie na wszystkich konwencjach, niezależnie od tego która szkoła fitnessu je prowadzi. Najblizsza konwencja międzynarodowa z warsztatami jest przez nią organizowana 26-27 listopada

kometa

Wysłana - 07 października 2005 09:10    Edytuj Cytuj
A jeśli kogoś interesuje w Piotrkowie Trybunlskim - w filii Akademii Świętokrzyskiej - to od stycznia 2006 zaczyna się kurs - Instruktor Rekreacji Ruchowej ze specjalnością Fitness. 80 godz. - część praktyczna - 500 zł + 70 godz. - część teoretyczna - 350 zł.
Myślę właśnie o tym - mam chęć sobie pokursować

(dla osób pełnoletnich mających min.wykształcenie średnie)

Szpinak żrę - chudnąć chcę :D

emka2

Wysłana - 16 października 2005 10:51    Edytuj Cytuj

Usunięty przez Tyka za naruszenie Pkt6 regulaminu forum.

emka2

Tyka

Wysłana - 16 października 2005 11:48    Edytuj Cytuj
wklejam wypowiedź emki2 którą skasowałem powyżej bez tego czego zabrania pkt.6 regulaminu forum

witaj, zalezy co chcesz pozniej zrobic z tym, czego sie nauczysz. jesli jako hobby, szkol sie gdzie chcesz a jesli chcesz pracowac w zawodzie, zrob kurs tam, gdzie daja uprawnienia panstwowe, wszelkie awf-y bardzo odradzam, kursy sa zazwyczaj na oplakanym poziomie, wiele osob nawet nie probuje po nich pracowac jako instruktor, bo nie czuja sie na silach. Jesli chodzi o w-we, jest aerofit, [...] oraz chyba juz open mind, tez sa info w necie . obie szkoly daja uprawnienia panstwowe. ja robilam w aeroficie, jestem bardzo zadowolona, kurs na bardzo wysokim poziomie, przygotowuje swietnie do pracy, wiele juz lat siedze w fitnessie, ale instruktorka jestem dopiero od miesiaca. kurs dosc ciezki, robilam stacjonarnie , 6 godz ruchowych dziennie i 4 wykladow i tak w sumie przez 16 dni w dwoch sesjach. kilka egzaminow po drodze, zaliczen, prace do napisania, duzo pracy, ale naprawde warto. Dziewczyny z open mind tez na pewno robia kursy na swietnym poziomie, polecam wiec te dwie szkoly a jak juz zrobisz poziom basic, mozesz doszkalac sie gdzie chcesz, u Inki jak najbardziej, bo jest swietna, ale papier bedziesz miala silny w kieszeni wiec wystartujesz z dobrej pozycji. Pisz jesli chcialabys cos jeszcze wiedziec:)
Ekspert -

emka2

Wysłana - 16 października 2005 12:19    Edytuj Cytuj
dzieki Tyka, ale gafa...to z rozpedu:)

emka2

Odpowiedzi jest na 3 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kurs instruktora fitness

Strony:  pierwsza  2  3   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.