Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 4521 razy
Autor

kupiłam stepper - pomocy

Moniqq

Wysłana - 15 lutego 2004 12:48    Edytuj  Cytuj

Sprawdź swoje BMI

Witam wszystkich. Nie to, żebym była nie przygotowana.... Poczytałam sporo postów na forum o tym jak ćwiczyć na stepperze.... i się trochę zamotałam. Ile osób tyle poglądów. Więc jeszcze raz bardzo proszę dużymi literami i łatwym językim.... Ja chciałabym zgubić trochę tłuszczyku z móg, pupy i brzucha. Broń Boże, żeby mi się mięśnie rozrastały, bo ich to już mam w nadmiarze!!!! Teraz chciałabym, żeby były ładnie widoczne, czyli pozbyć się tej warstwy zakrywającego je tłuszczyku. I dlatego pytam, czy najlepiej ćwiczyć małymi kroczkami a szybko, oczywiście na czczo? Ile po takim dreptaniu nic nie jeść? Czy efekt będzie lepszy (na brzuch), gdy oplątam się takim "gumowym" pasem? Czy takie dreptanie dobrze wpływa na pośladki i tylną stronę ud? I jeszcze inne pytanie, z innej branży: czy możecie mi zaproponować jakieś ćwiczenia na mięśnie ud - nie wiem jak je zwą- ale te na samej górze po wewnętrznej stronie?? Mam je za bardzo rozbudowane i przez to moje nogi w tym miejscu wyglądają brzydko, jak to zmienić???? Trochę tego jest, ale bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję wszystkim za odpowiedzi....

Ja

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 15 lutego 2004 13:04 
W większości przypadków polecamy:

Trec - AAKG HardCore

CENA: 85.00zł
Ultimate Nutrition - Horse Power

CENA: 129.00zł
Fitmax - Kreatyna

CENA: 67.50zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

jogger

Wysłana - 15 lutego 2004 13:04    Edytuj Cytuj
czy najlepiej ćwiczyć małymi kroczkami a szybko, oczywiście na czczo?
TAK, NIE DOPROWADZAJĄC SIĘ DO ZADYSZKI, MIN. 40MIN JEDNORAZOWO

Ile po takim dreptaniu nic nie jeść?
DOPÓKI NIE CZUĆ GŁODU MOŻNA ZASTOSOWAĆ 'ZAPYCHACZ' TYPU OTRĘBY OWSIANE LUB GOTOWE - SUPERLINIACOMPLEX, LINIA2000. KAWA TEŻ PRZEDŁUŻY POWYSIŁKOWE SPALANIE TŁUSZCZU.

Czy efekt będzie lepszy (na brzuch), gdy oplątam się takim "gumowym" pasem?
http://www.sfd.pl/Topic.asp?topic_id=73817&forum_id=104
JESZCZE LEPSZE BĘDĄ SZORTY NEOPRENOWE

Czy takie dreptanie dobrze wpływa na pośladki i tylną stronę ud?
JEŚLI BĘDZIESZ CHODZIĆ 'Z PIĘT' - ŚRODEK CIĘŻKOŚCI CIAŁA PRZESUNIĘTY DO TYŁU, JAKBYŚ SCHODZIŁA Z GÓRKI

I jeszcze inne pytanie, z innej branży: czy możecie mi zaproponować jakieś ćwiczenia na mięśnie ud - nie wiem jak je zwą- ale te na samej górze po wewnętrznej stronie?? Mam je za bardzo rozbudowane i przez to moje nogi w tym miejscu wyglądają brzydko, jak to zmienić????
MARTWY CIĄG NA PROSTYCH NOGACH (OPIS W ATLASIE ĆWICZEŃ) Z NP. KIJEM OD SZCZOTKI ALE NA SZEROKO ROZSTAWIONYCH NOGACH Z PIĘTAMI NA ZEWNĄTRZ, PO STEPPERZE.

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Ekspert -

Moniqq

Wysłana - 15 lutego 2004 13:51    Edytuj Cytuj
Ogromnie dziękuję za ekspresową odpowiedź!!! Sog oczywiście dla Pana.

Ja

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kupiłam stepper - pomocy

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.