Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

kto miał doczynienia z Glucosaminą + MSM

Chinal

Wysłana - 24 października 2007 21:44    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Mial ktos doczynienia może z Glucosaminą+msm ? suplement diety na stawy kolanowe m.in?? działa daje rade? pomaga? kolana nie bolą?

Wielu z nas pada pod ciosami losu na ringu życia, ale tylko arcymistrzowie potrafią się podnieść
i wziąć srogi odwet za porażki.

,, W miastach gdzie koszaruje wojsko , dziewczęta szybciej dojrzewają"

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 24 października 2007 23:11 
W większości przypadków polecamy:

Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - Thermo Speed Extreme Mega Caps

CENA: 45.00zł
Olimp - T-100

CENA: 89.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

biliwiget

Wysłana - 24 października 2007 23:11    Edytuj Cytuj
przy problemach ze stawami stosujac glukozamine nie zauważyłem żadnej poprawy-stosowałem dość długo...
artrox profilaktycznie jest ok
animal flex leczniczo bardzo ok
do tego wiadomo,maści, zabiegi rehabilitacyjne,witaminy,omega 3 .............................
Specjalista -

jabolcokk A.Jabłoński

Wysłana - 25 października 2007 01:01    Edytuj Cytuj
Wiesz Glukozamina + MSM + WITAMINA C + KOLAGEN to środki profilaktyczne które maja zmniejszyc ryzyko kontuzji a nie wyleczyć na poprawe stanu walnij se przerwe w treningach i stosuj wszystkie te suplementy jednak one nie daja zbyt duzo wiec warto rozsadnie podchdozic do cienzarow, intensywnosci cwiczen
POZDRO.
Ekspert -

Chinal

Wysłana - 25 października 2007 15:44    Edytuj Cytuj
acha ale trenuje :) właśnie czytałem że flexit jest bardzo dobry więc jak skończę to co kupiłem to sobie flexit kupie:) Pozdrawiam i dzięki ;)

Wielu z nas pada pod ciosami losu na ringu życia, ale tylko arcymistrzowie potrafią się podnieść

Danielos40 SKLEP.SFD.PL

Wysłana - 25 października 2007 16:02    Edytuj Cytuj
flexit owszem daje rade - stosuje osobiście dawki ok.20-30g rano naczczo i czuje poprawe !

Porady,informacje - Sklep.sfd.pl

Chinal

Wysłana - 25 października 2007 16:13    Edytuj Cytuj
no to dobrze ze ma tak dobre recenzje ja trenuje i po prostu taekwondo a tam wiadomo nogi to podstawa, rozciąganie które obciąża stawy więc na razie muszę skończyć to co mam żeby nie wyrzucać a za 30 dni kupie sobie flexit jak mi sie to skończy i będzie git dzięki !

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kto miał doczynienia z Glucosaminą + MSM

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.