przy problemach ze stawami stosujac glukozamine nie zauważyłem żadnej poprawy-stosowałem dość długo... artrox profilaktycznie jest ok animal flex leczniczo bardzo ok do tego wiadomo,maści, zabiegi rehabilitacyjne,witaminy,omega 3 .............................
Specjalista -
1193260269000
jabolcokk A.Jabłoński
Wysłana - 25 października 2007 01:01
Wiesz Glukozamina + MSM + WITAMINA C + KOLAGEN to środki profilaktyczne które maja zmniejszyc ryzyko kontuzji a nie wyleczyć na poprawe stanu walnij se przerwe w treningach i stosuj wszystkie te suplementy jednak one nie daja zbyt duzo wiec warto rozsadnie podchdozic do cienzarow, intensywnosci cwiczen POZDRO.
acha ale trenuje :) właśnie czytałem że flexit jest bardzo dobry więc jak skończę to co kupiłem to sobie flexit kupie:) Pozdrawiam i dzięki ;)
Wielu z nas pada pod ciosami losu na ringu życia, ale tylko arcymistrzowie potrafią się podnieść i wziąć srogi odwet za porażki.
,, W miastach gdzie koszaruje wojsko , dziewczęta szybciej dojrzewają"
1193319869000
Danielos40 SKLEP.SFD.PL
Wysłana - 25 października 2007 16:02
flexit owszem daje rade - stosuje osobiście dawki ok.20-30g rano naczczo i czuje poprawe !
Porady,informacje - Sklep.sfd.pl
1193320928000
Chinal
Wysłana - 25 października 2007 16:13
no to dobrze ze ma tak dobre recenzje ja trenuje i po prostu taekwondo a tam wiadomo nogi to podstawa, rozciąganie które obciąża stawy więc na razie muszę skończyć to co mam żeby nie wyrzucać a za 30 dni kupie sobie flexit jak mi sie to skończy i będzie git dzięki !
Wielu z nas pada pod ciosami losu na ringu życia, ale tylko arcymistrzowie potrafią się podnieść i wziąć srogi odwet za porażki.
,, W miastach gdzie koszaruje wojsko , dziewczęta szybciej dojrzewają"