Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
- 40 x deka grecka - 80 x test prolongatum - 300 metki 5 tygodni co dwa dni deczka
zbić to winkiem z boldkiem :)
Proszę o komentarze
jest to mój pierwszy poważny cykl
  Płeć: Mężczyzna   Wiek: 21   Waga: 106   Wzrost: 203   Obwód klatki: -   Obwód ramienia: szacuje 42   Obwód talii: -   Obwód uda: -   Obwód łydki: -   Staż na siłowni: 18 miesięcy   Ilość spożywanego białka: -   Ilość spożywanych węglowodanów: -   Ilość spożywanych tłuszczów: -   Opis przebytych cykli sterydowych: jeden malutki z testa i metki   Trening: 6 razy w tygodniu co dzień inna partia mięśni   Cel cyklu: masa   Odstęp czasowy od ostatniego cyklu: 8 miesięcy   Poziom BF%: -   Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy): -   Stan zdrowia: zdrowy   Sklonność do łysienia lub porostu owłosienia: nie   PPM podstawowa przemiana materii: nie znam fachowego pojęcia ale bardzo szybka   Wyciskanie leżąc (MAX): 120   Martwy ciąg (MAX): 180   Przysiad (MAX): -
Zmieniony przez - losamos w dniu 2009-10-27 07:37:10
Rozpisz jakoś po ludzku ten cykl. Jeśli "40 x deka grecka" oznacza 40amp po 2ml to zdecydowanie za dużo deki a już wogóle na 1 kontakt 300-400mg w zupełności wystarczy ale zdecydowanie dłużej jak 5tyg
Nie próbuj nadrabiać braku diety ilością towaru do wbicia
Zmieniony przez - msciciel00 w dniu 2009-10-27 07:52:10
Pomogłem? Daj SOGa
Znawca -
1256626205000
losamos
Wysłana - 27 października 2009 08:07
40 ampułek deki po 2ml nie widziałem deki w amp 1ml :) jest to cykl mojego brata jest podobnego wzrostu 196 i był o wiele mniejszy odemnie zaczynając go a teraz waży tyle co ja.
1-5 tydzien decka 2ml co 2 dni testosteron 3ml co 3 dni metka to chyba wiadome jak
5-7 tydzien winstrol z boldkiem
nie próbuje nadrabia braku diety, jem bardzo dużo, nie jem smieci w sensie głupot kebabow chipsow itp zjadam około kilograma mięsa dziennie przewaznie jest to filet drobiowy, 3 woreczki ryżu ida lekko ( do każdego woreczka 2 lyżki oliwy ), 10 sztuk jajek też pęka codziennie lekko, rano owsianka wieczorem ser biały. Staram sie po każdym treningu zjeśc 2 banany NIE PALE I NIE PIJE :) Do tego creatyna i gainer
Zmieniony przez - losamos w dniu 2009-10-27 08:10:38
Zmieniony przez - losamos w dniu 2009-10-27 08:11:38
za duze natezenie tej deci i za krotki cykl z niej niektorzy 2 centy to bili na tydzien i jak była to orginalna deca to ladnie ich robiło conajmniej 10 tyg ta dece mysle ze ten treing jest tez troche przesadny 6 dni pod rzad to startujacy nie cwicza
1256627874000
losamos
Wysłana - 27 października 2009 08:20
6 dni treningu :) 6 dzien to basen :) za to nie robi kilku partii na jednym treningu tylko pojedyńcze partie
Ponad 600mg deki to biorą ludzie znacznie bardziej zaawansowani od ciebie, testa masz tyle co deki a powinno być najlepiej 2x tyle, 5tyg na dece to poprostu żenada. Daj 400 deki a testa zwiększ do 700-800mg i ciągnij to jak normalny człowiek 8-10tyg bo tej deki to w 5tyg prawie nie poczujesz.
"5-7 tydzien winstrol z boldkiem " tego nie ma nawet co komentować, bolda bierze się 12-16tyg a nie 3tyg!
Mam nadzieję że wiesz co to odblok? Hcg obowiązkowo po czymś takim
Pomogłem? Daj SOGa
Znawca -
1256629332000
losamos
Wysłana - 27 października 2009 10:25
rozumiem Cie i wiem o co Ci chodzi, ale jak moge nie odczuć, nie jestem po 10 tysiacach cyklów więc raczej właśnie tak powinno być dobrze, rozpisz mi to jak Ty byś to widział i w jakich ilościach i odstępach,
wiem co to odblok i nie ma możliwości żeby bez niego było on jako pierwszy zakupiony
Nie znam sie na tym aż tak dlatego proszę o rade, brata wybiło po tym nieźle a jesteśmy podobni do siebie jeśli chodzi o siłownie przemiane materi i tym podobne
Zmieniony przez - losamos w dniu 2009-10-27 10:26:46