siemka.mam pytanie...jak depiluje sobie klatke woskiem albo depilatorem to po jakis 2 dniach wyskakuja mi krostki ktore utzrymuja sie okolo 2 tygodni..nie daje nic spirytus...to jest chyba jakies zapalenie cebulek wloskow czy cos takiego...prosze o jakies rady co mozna zrobic aby zapobiec tym krostkom..bo to torszke wkurzajace ma sie fajne cialko a nie mozna bez koszulki cwiczyc:P
Zmieniony przez - oska5 w dniu 2005-09-05 10:35:54
"Ten tylko jest wolny, kto na wysokość wstępuje bez uciech, a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -
1125909336000
NIKOwawa
Wysłana - 05 września 2005 13:05
przejrzalem wszytkop co znalzlaa wyszukiwarka po wpisaniu "krostki" i nie ma tego samego co ja sa podobne aale albo na penisie albo jak sie ktos goli na twarzy.mi chodzi o depilowanie klatki i okolic..moze ktos sie wypowiedziec..starcic te 5 minut ze swojego zycia za co bede bardzo wdzieczny
bo jak wpiszesz same "krostki" to na pewno za wiele nie znajdziesz. Wyparzaj nozyki przed goleniem, po ogoleniu rób czyms antybakteryjnym, nie pamietam co tam jeszcze bylo.
"Ten tylko jest wolny, kto na wysokość wstępuje bez uciech, a schodzi z niej bez żalu..."
Znawca -
1125921374000
NIKOwawa
Wysłana - 05 września 2005 15:58
oska plissssssssssss wez znajdz mi ten artykul jesli cos bylo......ja w dziale uroda nie umiem sie poruszac:]ja ci moge pomoc w treningu diecie..dopingu
Znawca -
1125933850000
NIKOwawa
Wysłana - 06 września 2005 00:57
ok oska ale kurcze tutaj jest o jakis krostkach a ja juz probowalem po depilacji spirytusem nawet co kilka godzin i nic nie dalo...mnoim zdaniem to jakies tam zapalenie cebulek..slyszlas o tym???
zapalenie mieszkow włosowych, tez jest w zdrowiu chyba pare tematow, Boofi kiedys komus pisał zeby sie do dermatologa wybrac jesli sie to ciagle powtarza i nie wiadomo od czego o zapaleniu to juz chyba wczoraj dawałam http://www.sfd.pl/temat203077/ tu jest ale o twarzy http://www.sfd.pl/temat211517/
Znawca -
1125993070000
sugar69
Wysłana - 06 września 2005 15:04
sudocrem <13 zł w aptece bez recepty małe opakowanie wystarcza na długo!> mnie pomaga na krostki wyskakujące po depilacji bikini, krostki znikaja już na nastepny dzień!
1126011878000
CIULIK
Wysłana - 12 września 2005 19:06
Sugar, a na te, których miałeś od metra na zadu pomogło ?
Dobra, idę, i ja sie poddepiluję intymnie .... ale bedzie jazda :)