Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6179 razy
słowa kluczowe: kross  panic 
Autor

kross panic

gracz2

Wysłana - 31 maja 2006 22:32    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

Ostatnio postanowilem sprawic sobie nowy rower. Mam na wydanie okolo 1500 i mysle nad kupnem krossa panica. Z tego co do tej pory udalo mi sie ustalic rower jak na swoja cene (1599) ma dobry osprzet ale podobno jest marna rama. Rower jest mi potrzebny troche do streetu troche do skakania i w wakacje moze w gory pojade pojezdzic. Chcialem poznac wasze zdanie specjalistow co myslicie o tej machinie czy sie nadaje lub czy sa jakies w podobnych cenach lepsze :) pozdrawiam
tutaj link do panica http://www.kross.pl/pl/rowery/rower_ex/specyfikacja.php?id=4

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 09 czerwca 2006 10:21 
W większości przypadków polecamy:

Pvl - Mutant Mass

CENA: 99.00zł
Dymatize - Super Mass Gainer

CENA: 159.00zł
Olimp - Gain Bolic 6000

CENA: 122.40zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

GeorgeJPP

Wysłana - 09 czerwca 2006 10:21    Edytuj Cytuj
Witam
Dobrze trafiłeś:) u mnie w miescinie panic'kow jest chyba ze 6... i skacza(dirtuja) na nich, streetuja, nawet udaja sie w las, wiec sadze ze ta maszyna daje rade, nikt nie narzekal, a jesli chodzi o rame to jest dosc solidna..za ta cene to jeszcze zastanow sie nad poskladaniem czego na ramce LF dragstar chociaz to jest kwestia gustu...
pozdrawiam

gracz2

Wysłana - 09 czerwca 2006 20:07    Edytuj Cytuj
hehe, no kolega kupil rower i spisuje sie bardzo dobrze. Najciekawsze jest to ze na stronie krossa pisza ze jest to rower do "extremalnej" :) jazdy a w rzeczywistosci na amorze jest naklejka " do not use for any dirt jumping, freeride or any hard riding " ;))

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.