ja już nie mam sił dalej szukać, może wy znacie jakiś dobry, sprawdzony krem nawilżający do cery z trądzikiem. chodzi mi o taki który: 1. dobrze nawilża 2. nie zatyka porów 3. nie zostawia tłustej warstwy
zastanawiam się nad -physiogel -iwostin skóra odwodniona, krem intensywnie nawilżający spf20
iwostinu nie mialam ale kusilo mnie zeby kupic i wyprobowac, bo chyba w miare dobra firma Jak dla mnie po prostu nivea soft najlepszy i polecam go bo naprawde super nawilza i pomogl mi jak moja skora byla bardzo sucha na twarzy. Az bylam zaskoczona
i m p o s s i b l e i s n o t h i n g
Znawca -
1174320287000
mejdej6
Wysłana - 19 marca 2007 17:06
zostawiał tłustą warstwę na twarzy? bo mi zostawia i nie wiem czy za dużo kładę czy może zetrzeć nadmiar chusteczką (ale czy wtedy będzie nawilżał?)?
1174320393000
blueeyes
Wysłana - 19 marca 2007 17:10
Moze za gruba warstwe dajesz. Jak sie da odpowiednia ilosc to nie zostawia tlustej powloki. Ja jak np mam isc spac to myje wczesniej dokladnie twarz i tak chodze caly czas na twarzy z kremem, kladac wtedy dosc sporo bo i tak mi to bez roznicy wieczorem czy bedzie mi sie twarz swiecic. Rano tez zawsze tak z 20 minut ponosze zanim sie pomaluje. Sprobuj tak
Chyba nie bardzo mi pisałaś ale dzięki za wkład, doceniam zaangażowanie
Piszcie jakich używacie kremów nawilżających i jaka jest wasza opinia na ich temat.
1174321992000
ona1983
Wysłana - 19 marca 2007 17:54
Sorki już mi się nicki mylą czasem Ja używałam http://www.dax.com.pl/s/katalog/produkt/26 dla mnie super no i poleciłam go siostrze też zadowolona,tyle,że to nie do cery trądzikowej
www.beksinski.com.pl
Znawca -
1174323254000
Matrix89
Wysłana - 19 marca 2007 18:06
ja używam tak jak ktos wyzej Nivea soft (taki biały) i jestem zadowolony chociaz jednak troche sie po nim świece ale mi to tak bardzo nie przeszkadza nie jest to jakos bardzoooo widoczne a po 30 minutach raczej juz nie widze ze cos mam na twarzy wiec mysle ze kremik dobry :) aczkolwiek nei mam porównania z innymi bo niegdy wczesniej nei smarwowałem sie zadnymi kremami jedynie nivea (tym niebieskim - zwykłym) gdy miałem juz strasznie sucha skóre ale nawet po niego rzadko siegałem ... pzdr.
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®
znalazłem bardzo ciekawy krem do cery z problemami.
Jeżeli masz zaczerwienioną, podrażnioną, pełną zaskórników i do tego przetłuszczającą się cerę w skutek używania silnych kosmetyków antytrądzikowych to mogę szczerze polecić: OCERIN krem do cery łojotokowej i łuszczącej się. Skóra przestała szczypać, palić i znacznie zredukowało się zaczerwienienie (używam od 3dni). Stosować można jedynie na noc bo jest tłusty i widać go na twarzy. Nie zawiera barwników i zapachów (śmierdzi chemią). Redukuje zaskórniki, narazie nie zauważyłem żeby działał na większe ropne wypryski (na nie stosuję Isotrexin). Jeszcze jeden duży plus: skóra przestała się przetłuszczać (nie jestem pewien czy za sprawą kremu czy innego środka którego używam). Cena bardzo zachęcająca, za 50ml zapłaciłem niecałe 13zł. Szczerze polecam, pozycja godna uwagi, popytajcie najpierw o próbki w aptekach (ja tak na niego trafiłem) Acha i jeszcze jedno: krem słabo nawilża, ale do tego polecam Nivea soft (koszt jakieś 5zł w rossmanie)
1174660192000
Matrix89
Wysłana - 23 marca 2007 18:01
jakie 5 złotych ??... chyba cos Ci sie pomyliło ja za swój Nivea Soft dałem własnie 13 pln i tez kupowałem w rossmanie wiec nie wiem gdzie Ty widziałes ten krem za 5iątke .... aha no i ja mówie tu o 200ml pudełko jak cos :) ...
p.s. a jesli powaznie kupiłes za 5iątaka to przynajmniej mi nie mów ze przepłaciłem bo nie lubie sie o tym dowiadywac ...pzdr.
"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz, kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę. Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym, napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®