witam, jestem cukrzykiem od 1,5 roku, dafkuje najsilniejsza insuline na rynku(humalog i humulin N),chcialbym sie od was dowiedziec czy kreatyna z insulina bedzie miala duze kopyto, lub jak mozecie to podajcie mi jakies inne oddzywki ktore beda mialy dobre powiazanie,odrazu jak bym mogl prosic to dafkowanie z gory dzieki
Właściwie powinno być dobrze. W końcu kreatynę bierze się z glukozą, aby dzięki niej wydzialała się insulina i pomagała kreatynie wtłoczyć się na swoje miejsce! Bierz w ilości 5 gram dziennie, bez fazy nasycenia, przez okres 4-6 tygodni.
Pozdrawiam.
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" doradca w suplementacji Członek mafia.suple.hardcor.pl gg:321711
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" @ doradca w suplementacji @ Członek mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -
1073389991000
Shiryou
Wysłana - 06 stycznia 2004 13:47
ew. zglos sie do swojego lekarza to on ci doradzi.
*Zycie jest jak weglowodany zlozone i aminokwasy rozgalezione* Stay Negative.
*Zycie jest jak weglowodany zlozone i aminokwasy rozgalezione* Stay Negative.
1073393273000
Kondziu
Wysłana - 06 stycznia 2004 13:58
Tego bym nie powiedział bo znając naszych lekarzy, ich znajomość suplementacji jest znikoma
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" doradca w suplementacji Członek mafia.suple.hardcor.pl gg:321711
"Nie ma kasy, nie ma masy, a bez masy nie ma klasy" @ doradca w suplementacji @ Członek mafia.suple.hardcor.pl
Specjalista -
1073393910000
xxxxxl
Wysłana - 06 stycznia 2004 23:10
kreatyne zawsze mozesz brac ale nie bierz jej z glukoza <sam chyba o tym dobrze wiesz> ....twoje wydzielanie insuliny jest uposledzone i dostarczana z zewnatrz pomaga tylko utrzymac poziom cukru we krwi na wlasciwym poziomie.... gdy zaczniesz eksperymentowac z cukrami to twoja krew moze byc przecukrzona .....chyba, ze po treningu masz duze spadki cukru.... ale to w porozumieniu z lekarzem....
bardzo leniwy 5xl
>>>unreal definition<<<
Znawca -
1073427006000
cukrzyk
Wysłana - 09 stycznia 2004 11:53
kondziu ma racje jezeli chodzi o lekarzy to nie moge szukac w nich zadnej pomocy, pytalem sie swojego lekarza na temat odzywek to powiedzial ze w zadnym wypadku nie moge brac,ale to jest nie prawda moim zdaniem gdyz bralem juz rozne odzywki i z moich obserwacji nic nie bylo, nie bawilem sie oczywiscie z gainerem bo to jestodzywka weglowodanowa odrazu mi podbija cukier, a jezeli chodzi o ten spadek cukru to masz racje xxxx,po silce jemsobie 2 banany i kubusia i w ten sposob dostarczam dosc weglowodanow zeby podbic ten cukier z powrotem
pozdrawiam
pozdrawiam
1073645629000
cukrzyk
Wysłana - 09 stycznia 2004 12:10
chcialem aby jeszcze dodac ze bralemjuz kreatyne i mialem dobre efekty, liczylem na was ze cos nowego powiecie za wszystkie odpowiedzi thx
pozdrawiam
pozdrawiam
1073646630000
eTui
Wysłana - 24 maja 2004 13:34
ja jestem cukrzykiem od 3 lat i tez bralem kredke razem z insuliną i dawało to dobry efekt,bralem 5 gram kreatyny i do tego od razu podawalem insuline, średnio na cykl kreatyny przybieralem na masie 5-6 kg