Temat został odczytany 547 razy
słowa kluczowe: kreatyna  vitala 
Autor

kreatyna vitala + .... ?

Packman90

Wysłana - 08 grudnia 2009 18:13    Edytuj Cytuj
co do kreatyny? mam zamiar kupić vitala tą słabiej rozdrobnioną, to na dłużej starczy, i nie wiem co do tego żeby sie lepiej wchłaniała... carbo jakieś czy dextro czy to tylko strata kasy?

i drugie pytanie, co byście wybrali klasyk WPC ostrowia, czy to nowe białko Treca i SFD niby.. a może jakieś inne białko w przystępnej cenie, macie coś jeszcze dobrego w tym Atlecie??

Zmieniony przez - Packman90 w dniu 2009-12-08 18:15:23

Co ty k***a wiesz o spamowaniu???

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 08 grudnia 2009 18:36    Edytuj Cytuj
do kreatyny możesz dokupic wiele rzeczy w zaleznosci od obranego celu, mozliwosci finansowych,itd.
carbo przyda się chociazby po treningu i w tym celu, mozesz je zakupic
z bialek w przystepnej cenie , procz ostrowii, na pewno dobre isoplexy z megabola - o klase smaczniejsze niz ostrowia, lepszy - bardziej zlozony sklad, rozpuszczalnosc itd., lub z opakowan 750-900g białka treca (ultimate protein), vitalmaxa (protein cfm 70%), fitmaxa (whey protein 81+) itd

lepiej dorzuci pare złotych i miec produkt , ktorego bedziesz pil nie zmuszając się ;) to moja opinia i nie kazdy musi się z nią zgadzać , są tacy którzy zupełnie na to nie patrzą, a są i tacy , którym wydaje się iż smak/rozpuszczalnosc/piana nie mają zadnego znaczenia , po paru szejkach dopiero rozumieją iz jednak wcale tak nie jest

Packman90

Wysłana - 08 grudnia 2009 19:01    Edytuj Cytuj
dzięki za rady, ja jakoś na ostrowie nie narzekam, jakbym chciał coś smacznego zjeść to bym sie nie brał za odżywki a z łyżką kakao nawet ujdzie...

a co do tych białek, to sprawdze, pomimo iż z megabolem mam niemiłe wspomnienia (737 :D)
to białko vitala jest dobre?? to bym wziął za 150 zł z vitala i przesyłka chyba jest darmowa wtedy, jest jeszcze ta promocja??

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 08 grudnia 2009 19:14    Edytuj Cytuj
oczywiscie, przy zamówieniu produktów vitalmaxa na kwote powyzej 150zł jest wysyłka gratis
i rabat 5% dla uzytkownikow forum
białka vitalmax ma obecnie oparte na CFM , takze są one b.dobre, dobrze sie rozpuszczają, smaki nie powalają ,ale nie są złe - zreszta kwestia gustu
jakościow na pewno OK

Packman90

Wysłana - 08 grudnia 2009 19:49    Edytuj Cytuj
w tym białku vitala wszystko mi sie podoba oprócz ceny, już bym wolał chyba Gainera II wziąć... a i skoro pisałeś prace to powinieneś wiedzieć najlepiej czy rozdrobnienie kreatyny ma znaczący wpływ na wchłanianie, czy jest on zauważalny tylko w cenie??

Banan ADMINISTRATOR

Wysłana - 08 grudnia 2009 20:08    Edytuj Cytuj
ale co Ty chłopaku porównujesz cene wysokbiałkowej odzywki to gainer , gdzie jest 30% bialka ?

rozdrobnienie nie ma znaczącego wpływu na 'efekt końcowy'
takze smialo mozesz brac classic 80mesh

a odnosnie cen vitalmax na pewno ma konkurencyjne do innych europejskich firm (porównaj chociazby do treca, itp)

Packman90

Wysłana - 08 grudnia 2009 20:57    Edytuj Cytuj
porównuje ale licząc w odpowiedni sposób...

koszty białka..
za 60 zł mam 750 g białka 70% czyli 525 g białka (114 zł /kg)

za 80 zł mam 2250 g gainera II, 27% białka, czyli 607 g białka (131zł/kg)

Myślę, że vitalmax uzywa do gainera podobnych, jeśli nie tych samych białek, więc różnica w cenia jest na tyle mała, że opłaca sie kupić gainera... przynajmniej mi, bo białko chce uzupełniać głównie przed czy po treningu...

A co do rozdrobnienia, to tak też myślałem, ale ździwiły mnie opinie w suplementach gdzie micro ma kilka razy więcej pozytywów od classic, ale to pewnie dlatego że classic był później wprowadzony...

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kreatyna vitala + .... ?

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.