Witam jutro zamawiam sobie kreatyne Vitalmax Monohydrate caps i odżywke bialkową VitaFit . Korzystając z tego że do jutra mogę zmienic decyzje co do kupionych odżywek postanowiłem się spytac czy cos do tego zestawu mam dokupic ? czy zostawic tak jak wyżej ? Z góry dzieki za pomoc .   obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył): -   Wiek: 16   Waga: 77   Wzrost: 178   Cel cyklu: sucha masa   stosowane już wcześniej suplementy : brak   Uprawiane inne sporty: piłka nożna   stosowane wcześniej spalacze : brak   suplement stosowane przez ostatnie 60 dni: brak   ilość dni wolnych od kreatyny: -   przewidziane finanse na cykl: -   uwagi i sugestie: -   Staż treningowy: 4 miesiące + cwiczenia wczesniej
Z mały staż masz na moje oko . Podciągnij jeszcze ze 4 miesiące i dopiero sobie coś kup .
The Sky Is The Limit!
1278242522000
TomQ-MAG
Wysłana - 04 lipca 2010 13:25
j/w 4 miesiace troche malo. ale jak czujesz, ze technike w miare podstawowa masz, trening dopracowany, diete dopieta rowniez i ze brakuje ci tego czegos to mozesz sprobowac.
Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają? Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!
Ekspert -
1278242712000
ScarFace94
Wysłana - 04 lipca 2010 13:44
Cwiczyłem wczesniej juz ze 2 lata tylko wtedy kiedy miałem ochotę . Teraz wziąłem się za to na powaznie i jak kolega wyżej napisał brakuje mi tego czegos . Ok dorzucę sobie tylko te witaminy . Moze byc ?
...
1278243870000
TomQ-MAG
Wysłana - 04 lipca 2010 13:57
moze byc.
Nie wiesz jakie suplementy wybrać? Oferty sklepów cie przytłaczają? Ściągawka z godnych uwagi w moim profilu okno ZAINTERESOWANIA!!!