Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 6145 razy
słowa kluczowe: krav  maga  krakowie 
Autor

krav maga w krakowie

smajster

Wysłana - 28 stycznia 2007 20:47    Edytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

siemka mam pytanie odnośnie kursu krav maga. wie ktoś może czy jest teraz organizowany na terenie krakowa takowy kurs, oraz w jakim miejscu. z góry dzięki za odpowiedz

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 28 stycznia 2007 21:32 
W większości przypadków polecamy:

SFD - SFD Complete Protein Plus

CENA: 39.00zł
PharmaFreak - Mass Freak

CENA: 229.00zł
Trec - NitroBolon II powder

CENA: 119.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,   odżywki na masę

Cavior Bushido24.pl

Wysłana - 28 stycznia 2007 21:32    Edytuj
O ile się orientuję-w Krakowie działa tylko sekcja Instytutu Krav Maga-czyli organizacji ocenianej raczej krytycznie w polskim środowisku KM. Jesteś pewien, że chcesz się zająć KM-czy po prostu szukasz sztuki walki dla siebie? Jeśli szukasz stylu dla siebie-napisz, czy kiedyś coś trenowałeś, w jakim celu chcesz ćwiczyć (samoobrona, hobby, utrzymanie sprawności fizycznej) oraz jakie sfery walki interesuja Cie najbardziej (stójka, klincz, parter) a postaramy się dobrać Ci odpowiedni styl i sekcje.

Zmieniony przez - Cavior w dniu 2007-01-28 21:32:49
Znawca -

kupiec

Wysłana - 28 stycznia 2007 22:14    Edytuj
W Krakowie jest jedna sekcja. Chodziłem na nią przez 2 miesiące. Zajęcia odbywają się na ul. Syrokomli (obok kina Kijów) w szkole odzieżowej.

Tu masz link do oficjalnej strony: http://www.kravmaga.info.pl/

Mengistu

Wysłana - 28 stycznia 2007 22:37    Edytuj
Caviorw Krakowie działa tylko sekcja Instytutu Krav Maga-czyli organizacji ocenianej raczej krytycznie w polskim środowisku

Znowu zbytnie uogólnienie - wszystko zależy od danego trenera - a jaki jest w Krakowie najlepiej jest samemu sprawdzić na treningu.

Cavior Bushido24.pl

Wysłana - 29 stycznia 2007 00:18    Edytuj
Wypowiedziałem się tylko o organizacji-nie o sekcji. Dla większości adeptów regularna nauka zamyka się w ramach klubu-ale wiesz przecież, że gdy ktoś chce iść dalej-to wszelkie seminaria, szkolenia, obozy do jakich ma dostęp zwykle firmują i/lub prowadzą ludzie z jego organizacji.
Znawca -

wilk80 ZASŁUŻONY

Wysłana - 29 stycznia 2007 12:22    Edytuj
Jeśli chodzi o krakowską sekcją IKMP (a konkretnie o instruktora), to spotkałem się z dwoma skrajnymi opiniami na jego temat. Ja opinii nie mam, bo gościa nie znam. Najlepiej pójść i samemu się przekonać - pytanie tylko czy masz jakiś układ odniesienia.

A teraz z innej beczki - wydawało mi się, że prosiłem, aby tematy związane z KM poruszać tutaj:
http://www.sfd.pl/Trenuj%C4%85cy_KM_i_ich_do%C5%9Bwiadczenia-t279974.html

Czy autor tego temtu może z czystym sumieniem powiedzieć (napisać), że zanim założył ten temat, skorzystał z wyszukiwarki i przejrzał istniejące już tematy o KM?
Odpowiedź wydaje się być zbędną.

Temat zamykam, polecam kontynuować we wskazanym przeze mnie poscie.

edit: zapoznaj się ze specyfiką działu, bo kolejnego ostrzeżenia nie będzie.

Zmieniony przez - wilk80 w dniu 2007-01-29 12:23:11

"Istotą walki jest podniesienie duszy na wyższy poziom moralny" - J.Piłsudski
"Teoria powinna być rozważaniem, a nie doktryną" - C.von Clausewitz
"Where there's a will, there's a way" - K.Sakuraba
Znawca -

Przegląd tygodnia | Temat zamknięty

krav maga w krakowie

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.