Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

koordynacja ruchowa

chudyksg

Wysłana - 17 marca 2004 17:26    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

trenuje pilke nozna, ostatnio trener powiedzial ze mam slaba koordynacje ruchowa, co to jest i jak to cwiczyc

.::[Na zawsze wierni, na zawsze oddani, na zawsze zabrzanskiego Gornika fani]::.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 22 marca 2004 12:58 
W większości przypadków polecamy:

Universal Nutrition - Shock Therapy

CENA: 139.00zł
SFD - SFD 100% Pure Power

CENA: 4.00zł
ActivLab - BCAA Xtra

CENA: 49.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

TrueBaller

Wysłana - 22 marca 2004 12:58    Edytuj Cytuj
Koordynacja ruchowa jest to zdolność do wykonywania złożonych przestrzennie i czasowo ruchów, przestawienia sie z jednych zadań ruchowych na inne, jak również rozwiązywanie nowych, nieoczekiwanie pojawiających się sytuacji ruchowych.

Koordynacja ruchowa mieści w sobie szereg właściwości takich jak: zwinność(zdolność precyzyjnego i szybkiego władania ciałem), zręczność(ruchy manualne rąk), czucie czasu i przestrzeni, czucie ruchu(pamięć ruchowa)

Jak ćwiczyć? - trudno powiedzieć... Według mnie ważne abyś grał w piłę jak najczęściej - ja gram w kosza już długo i koledzy mówią że mam za***istą koordynację ruchową, czucie i wiem że to zasługa tego że gram jush od małego, pozatym dokładam jeszcze inne treningi - dla ciebie polecam FREESTYLE - obeznasz się z całkiem nowymi ruchami, których dotąd nie znałeś, oglądaj mecze i zapamiętuj każdy szczegół swojego IDOLA - nawet sposób poruszania się bo on napewno tesh ma za***istą koordynację.
Ale jak mawia mój qumpel najlepszym treningiem jest poprostu gra!
Pozdrawiam,

Sofia Boutella - "Spraw, by ludzie Cię widzieli i czuli muzykę.." NIKE - NEW SPIRIT NEW ATTITUDE

Carmelo

Wysłana - 23 marca 2004 00:36    Edytuj Cytuj
Prawda taka, że nie ma się tych kocich ruchów.

TrueBaller

Wysłana - 23 marca 2004 09:22    Edytuj Cytuj
Dokładnie - centralnie trafione! :) Kocie ruchy to antonim koordynacjii!

Sofia Boutella - "Spraw, by ludzie Cię widzieli i czuli muzykę.." NIKE - NEW SPIRIT NEW ATTITUDE

chudyksg

Wysłana - 23 marca 2004 16:37    Edytuj Cytuj
murzynskie ruchy

.::[Na zawsze wierni, na zawsze oddani, na zawsze zabrzanskiego Gornika fani]::.

And_Sport

Wysłana - 25 marca 2004 10:10    Edytuj Cytuj
TrueBaller twoj avatar jest spox

Co ?

TrueBaller

Wysłana - 25 marca 2004 16:10    Edytuj Cytuj
Heh - ukazuje mój cały talent malarski :D

And_Sport

Wysłana - 25 marca 2004 17:24    Edytuj Cytuj
To i tak masz 3 razy więcej talentu niz ja

Co ?

SFD

Wysłana - 25 marca 2004 20:10    Edytuj Cytuj

sa na to specjlne cwiczenia. mielismy to na treningach ale nei pamietam dokąłdnie.
np. lewą reka dajesz w bok i robisz takie ruchy aby dłon zataczała koło o srednicy ok. pol metra. a prawa reke wyciagasz przed siebie i ruszasz w góre i w dół. sprubujcie nie jest tak łatwo

Pavlo

Wysłana - 28 marca 2004 10:54    Edytuj Cytuj
shadow_ co ty gadasz,akurat to ćwiczenie jest banalne od kopa zrobie =]] sprobuj sie pobawic w DJ to musi być miazga dopiero kazda reka po 50 innych ruchów miazdzy mnie to zawsze
Znawca -

SFD

Wysłana - 28 marca 2004 21:42    Edytuj Cytuj
no wiodisz a dla dj to łatwe, taksamo jak dla ciebie to ale dla niektórych to masakra zrobic
poza tym to był przykład, sa trudniejsze takie ze na treningach kazdy wymiekał ale nie pamietam juz...

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.