Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 267 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Fitness
konserwacja bieżni elektrycznej 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: konserwacja bieżni elektrycznej
Autor "konserwacja bieżni elektrycznej"   

brmario
 Wysłana - 7 lipiec 2009 11:39        | zgłoś naruszenie regulaminu

W jaki sposób konserwuje się bieżnię elektryczną?
Ja mam bieżnię firmy rogerblack
Mam taką oto bieżnię:

[http://www.allegro.pl/item657515591_bieznia_rogerblack_jak_reebok_i_run.html]
Proszę o fachową odpowiedź co mam nasmarować.

przyznaj SOG'a

pawlo2000
 Wysłana - 24 styczeń 2010 12:46       [zgłoszenie]

Smarować trzeba pas od spodu (pomiędzy pasem a blatem biegowym)w miejscu gdzie stąpasz nogami. Trzeba urzyć specjalnego smaru który nie reaguje z gumą.
[www.bieznie.com.pl] tu go kupisz
pozdrawiam

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

konserwacja bieżni elektrycznej

<< *Głupi problem* / "10 mitów na temat kształtowania mięśni brzucha"art. >>

Podobne: Kupno bieżni | Jak szybko biegać na bieżni w czasie redukcji? | jaką bieżnię wybrać? | Proszę o poradę przy kupnie bieżni | Orbitrek czy bieżnia | Mam problem niewiem jaką bieżnie kupić??

Warto przeczytać: bcaa jak dlugo przyjmowac | adrian b. | glutamina bilako | meltdown z -14 | ile kg po gainerach | bezforma wakacyjna | 2. rejestr prawdopodobnych skutków zdrowotnych stosowania srodków dopingujacych | rejestr prawdopodobnych skutków zdrowotnych stosowania srodków dopingujacych | rejestr skutków zdrowotnych stosowania srodków dopingujacych | stosowania srodków dopingujacych | konkórsy sfd | sztangielki obciazenie | sztangielki nie miesci sie | 1. historia rekordów w poszczególnych dyscyplinach, próba wskazania "podejrzanych", kojarzonych z dopingiem, okresów | historia rekordów w poszczególnych dyscyplinach, próba wskazania "podejrzanych", kojarzonych z dopingiem, okresów | historia rekordów w poszczególnych dyscyplinach | historia rekordów w róznych dyscyplinach | historia rekordów w dyscyplinach | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL