Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 199 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Piłka Nożna
kondycja 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: kondycja
Autor "kondycja"   

Tozzi
 Wysłana - 31 styczeń 2010 11:16        | zgłoś naruszenie regulaminu

Mam 15 lat waze 57 kg i mam 172 cm wzrostu . Chcialbym poprawic kondycje ale jest zima i nie mam gdzie biegac ;/ mam rower stacjonarny czy pomoze mi on osiagnac wymarzony efekt ??
Czy moge trenowac szybkosc i kondycje jednoczesnie ?? przez caly rok ?? Podczas trenowania kondycji najelpiej miec trening na redukcje , mase , sile czy rzezbe ?? Mimo wszystko zaprzec sie i biegac ?? Kupic jakies suplementy ??

przyznaj SOG'a

Johnyogoro
 Wysłana - 31 styczeń 2010 14:47      [zgłoszenie]

"jest zima, nie mam gdzie biegac"..... wiesz jak fajnie się biega w śniegu?? naprawdę

Wszyscy boją się nas!
Lecha zna cały świat!
Dumą Polski jesteśmy od laaaaat :)

przyznaj SOG'a

Przemko92
 Wysłana - 9 luty 2010 18:29       [zgłoszenie]

to prawda, bieg jest napewno lepszy niż rower stacjonarny.

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kondycja

<< NAJBARDZIEJ UMIĘŚNIENI PIŁKARZE ;) / Trening kondycyjny w okresie przygotowawczym >>

Podobne: Siła i technika strzału + Kondycja + Podania -->Proszę o porady !!! | Szybkość i kondycja.

Warto przeczytać: poczujesz jak pakujesz | rekonstrukcja węzadeł metodą LARS | konspekt usamodzielniajacy | usamodzielniajacy | uni leaver | wf usamodzielniający | Mrozia | storm & shosk terapy | szerokość w barkach | choroba siłownia | piotr łapuć | wosjku | seplementacja winstrol | suplementacja winstrol | teknoboy | INTERNATIONAL DETONATOR | efektz po methanex 10 mg | rozciąganie powięzi | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL