Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie. Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko. Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym. Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób). Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne, konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Temat: Treść:
Temat został odczytany 919 razy
słowa kluczowe: kolor  trenbolonu 
Autor

kolor trenbolonu ?..

omleciarz

Wysłana - 14 marca 2010 16:07    Edytuj Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

ma to jakiś wpływ? czy jest jaśniejszy czy ciemniejszy?

spotkalem sie ze gdy jest bardzo ciemny to znaczy, ze zostal za bardzo podgrzany i stracil swoje wlasciwosci

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 14 marca 2010 16:10 
W większości przypadków polecamy:

Olimp - Massacra

CENA: 109.00zł
Nutrend - Flexit drink

CENA: 46.00zł
Olimp - BCAA Mega Caps

CENA: 79.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Karnarz

Wysłana - 14 marca 2010 16:10    Edytuj Cytuj
wyglada jak olej po frytkach więc uważaj:):):)

sqrwiell

Wysłana - 14 marca 2010 17:27    Edytuj Cytuj
ten ciemny do śmieci wg mnie

diler sprzedawał małolatom za połowe ceny jako wyyebki własnie taki ciemny tren

tak jak mówisz został za bardzo podgrzany

Oddaj. odsprzedaj. Jeśli nie masz takiej możliwości wbij strzała, jak nie zacznie cie dusić to w śmietnik

Zmieniony przez - sqrwiell w dniu 2010-03-14 17:27:51

Lloyd.s

Wysłana - 14 marca 2010 18:30    Edytuj Cytuj
wbij strzała, jak nie zacznie cie dusić to w śmietnik - skąd takie bredni bierzesz ?
Biłem treny różne, i efekty książkowe, a biłem i enana/acetaty i żaden kaszel po strzale, może raz w trakcie całego cyklu kaszlnąłem. Mój kolega znowu złapał taki kaszel że do dziś - rok po cyklu dalej tak samo kaszle

A żaden z Was nie pomyślał że kolor środka może być spowodowany różnymi rodzajami oleju użytego jako nośnik ? To że może być przegrzany to też fakt, ale myślę że wtedy wytrąciłby się osad, na dnie butli...

karamba99

Wysłana - 14 marca 2010 21:17    Edytuj Cytuj
tren bez znaczenia moze byc przezroczysty lub bursztynowy bez wplywu na jakosc. metan kiedys to wyjasnal jak znajde to wrzuce. chyba ze masz wy***ke to inna sprawa.

Aras84

Wysłana - 14 marca 2010 22:07    Edytuj Cytuj
z tego co sie orientuje to pierwsze partie trena atoma były ciemniejsze(te z napisem flip off na kapslu)
później wyszła partia bez napisu, jaśniejszego koloru
obie były dobre, nie wiem jak teraz
Ekspert -

masarniak

Wysłana - 15 marca 2010 09:51    Edytuj Cytuj
Im ciemnijszy tym lepszy :) sam "zwiazek chemiczny" ( peletki) sa ciemne bardzo dlatego barwia mocz a nei swidczy to o uszkodzeniu nerek jak innii sadza.

Gdy ty się op*****lasz ktoś inny trenuje(koksuje) zeby skopać ci Dupe
Specjalista -

tomczers17

Wysłana - 15 marca 2010 10:14    Edytuj Cytuj
pierwszy tren brd ktory chudy chwalil tez chyba byl taki ciemny
Znawca -

Lloyd.s

Wysłana - 15 marca 2010 10:25    Edytuj Cytuj
Masarniak - tylko sęk tkwi w tym, że chyba oprócz finabol'u żaden under nie produkuje trenu z pelletek
Tylko z proszku. Więc kolor może być spowodowanym proszkiem jaki otrzymują, albo olejem który został użyty, niekoniecznie musi świadczyć o mocy środka. Chociaż chyba bardziej zaufałbym ciemnemu trenowi

Aras84

Wysłana - 15 marca 2010 10:54    Edytuj Cytuj
j/w
Ekspert -

Phoneme

Wysłana - 15 marca 2010 11:20    Edytuj Cytuj
Sqrwiell, takie bzdury jakie czasami wypisujesz, to po prostu tragedia. Mysl, zanim cos napiszesz.

Odpowiedzi jest na 2 strony.     następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolor trenbolonu ?..

Strony:  pierwsza  2   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.