Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Autor

kolejna dieta, potrzebuje pomocy.

yeahh

Wysłana - 11 września 2009 22:21    Edytuj  Cytuj

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

witam mam proźbe jeżeli ktos by mógł mi policzyć łączną sume białka,węgli i tłuszczy to b.proszę.I mam pytanie czy ryż moze być zastąpiony np płatkami owsianymi? ponieważ nie lubie ryżu wiec czymś bym go zastąpił oraz czy z rana lepiej by było zjeść 3 jaja czy 100g twarogu?.I wszelkie poprawki w diecie mile widziane
Waga:63kg

7.00
20g słonecznika
100g warzywa
16.00
100g makaronu
100g piersi z kurczaka
100g Warzywa
19.00
100g ryżu lub płatków owsianych
150g Pierś z kurczaka
10g oliwy
22.00
100g tyńczyk w puszce

radzicie jakieś zmiany.? co i ile.?

I will be big. yeahh.

Spec SFD Odżywki i suplementy

Wysłana - 11 września 2009 22:31 
W większości przypadków polecamy:

Trec - Magnum 8000

CENA: 120.00zł
Vitalmax - Whey Pro Gainer 2

CENA: 75.00zł
Universal Nutrition - Storm

CENA: 135.00zł

sprawdź pozostałe odżywki,  odżywki białkowe,  odżywki na masę

Vitali

Wysłana - 11 września 2009 22:31    Edytuj Cytuj
Nie wiem jakim cudem ulozyles diete nie znajac wartosci odzywczych tych produktow.

Slonecznik zastap orzeszkami bo masz malo tluszczow w diecie.Powinienes jesc wiecej makaronu badz ryzu niz tylko 100 gram dziennie.Polecam ci przed treningiem piers z kurczaka z brazowym ryzem zamiast makaronu.Na noc raczej bialka latwo przyswajalne <chociarz niektorzy mowia ze wolno lepiej> np twarog.Jesz troszke skromnie.100 gram piersi z kurczaka czy 100 gram twarogu to bardzo malo.

v_6

yeahh

Wysłana - 11 września 2009 22:38    Edytuj Cytuj
znaczy mam napisane że np.100g gram makaronu ale oczywiście troche więcej zawsze go tam jest ok.10-15g

I will be big. yeahh.

_the_hunt_

Wysłana - 12 września 2009 07:37    Edytuj Cytuj
witam mam proźbe jeżeli ktos by mógł mi policzyć łączną sume białka,węgli i tłuszczy to b.proszę.I mam pytanie czy ryż moze być zastąpiony np płatkami owsianymi? ponieważ nie lubie ryżu wiec czymś bym go zastąpił oraz czy z rana lepiej by było zjeść 3 jaja czy 100g twarogu?.I wszelkie poprawki w diecie mile widziane
1. Są na forum odpowiednie programy, min. vitalmaxa w których bardzo łatwo można policzyć.
2. Może być, oba wysoko przetworzone...

koles08

Wysłana - 12 września 2009 09:13    Edytuj Cytuj
rano zamiast twarogu lepsze jajka,dorzuc tam tez owoc i usmaz omlet,w 2posilku za szynke mieso,zamiast slonecznika maslo/oliwa i warzywa,w 3dodaj oliwy,wywal potem tens lonecznik to zaden posielk,przed treningiem dodaj olwiy,wywal carbo po treningu i daj tam mutanta potem posielk ale bez tluszczy,po co ten mutant na noc chcesz sie zalac?na noc daj twarog z oliwa

Ekspert -

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolejna dieta, potrzebuje pomocy.

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.