Sportowe Forum Dyskusyjne
sport kulturystyka strongman fitness sztuki walki

∑ temat został odczytany 102492 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

SFD - Strona Główna | Uroda
kolczyk w brwi 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
słowa kluczowe: kolczyk brwi
Autor "kolczyk w brwi"   

yarkoz
 Wysłana - 11 październik 2005 14:45        | zgłoś naruszenie regulaminu

Zastanawiam się nad zrobieniem kolczyka w brwi... i zastanawiam się jak to jest z paroma kwestiami:
1. czy łatwo taki kolczykj urwać (tzn interesuje mnie jak się dostanie tube pod oko)[no i czy nie uszkodzi nerwów żeby powieka nie opadła :/]
2. jaka blizna zostaje po wyciągnięciu kolczyka jak mi się znudzi (prosiłbym o foto jak ktoś takie ma)

3. wasze za i przeciw kto co jeszcze słyszał...

zapraszam do rozmowy...
... z góry dzięki za odpowiedź na moje pytania

przyznaj SOG'a

buby77
 Wysłana - 11 październik 2005 15:37      [zgłoszenie]

ja tam widizałem jak kumpel tkaiemu jednemu leszczowi co miał kolczyk w brwi walnoł z piachy to mu ten kolczyk wyrwało kolo strasznie krwawił i płakał

więc nei polecam

[img511.imageshack.us/img511/8932/70235843sy8.jpg] ja nosze dres...
ROCK'N'ROLL

przyznaj SOG'a

sQzi
 Wysłana - 11 październik 2005 15:56      [zgłoszenie]

siema ja mam kolczyk w brwi zapodam ci fote mam juz 2 raz bo raz mi sie zerwal ale nie dostalem tuby tylko kijowo mi zrobila baba i****:/
mam lipna blizne bo sie urwala skora no ale co poradze :/

przyznaj SOG'a

yarkoz
 Wysłana - 11 październik 2005 19:52      [zgłoszenie]

sQuzi a bardzo boli przebijanie? i czy farba leci z brawi?

a jak późńiej wyciągnie się kolczyk to duża dziura (blizna) zostaje czy można ją jakimiś kremami lub czymś zakamuflować albo żeby się wchłonęła?

przyznaj SOG'a

sQzi
 Wysłana - 12 październik 2005 13:20      [zgłoszenie]

blizna po wyciagnieciu minimalny slad z czasem znika calkiem a co do przebijania to mnie nie bolalo ani mi krew nie leciala

przyznaj SOG'a

nioonia
 Wysłana - 12 październik 2005 15:40      [zgłoszenie]

wiele ryzykujesz
ja sobie zdalam sprawe o tym jak bylo juz za pozno heh dlatego teraz mam inne myslenie akiedys uwielbialam piercing
[www.wildcat.pl] tam masz duzo info o przekluciach warto poczytac zanim sie zdecydujesz

przyznaj SOG'a znawcy

yarkoz
 Wysłana - 12 październik 2005 18:33      [zgłoszenie]

a co Ci się noonia stało że tak mówisz? może się podzielisz żebym wiedział... bo w piątek nie wiem czy nie pójde sobie zrobić tego kolczyka

przyznaj SOG'a

nioonia
 Wysłana - 12 październik 2005 18:52      [zgłoszenie]

mialam kolczyk na skrzydelku nosa
no i od poczatku mialam z nim problemy.. za krotki nieprofesjonalny kolczyk ktory jakby to powiedziec "rozdraznial" kanal przez 3tyg zanim laskawie kosmetyczka (!) zmienila mi kolczyk... no a potem zrobila sie jakas kulka..zarniniak czy jakos tak i nie bylo tego widac bo bylo to malutkie i byl kolczyk ale potem to troche uroslo (nie wyobrazaj sobie nie wiadomo czego jak ktos sie nie przygladal to nie widzial) no i jezdzilam po lekarzach ale musialam najpierw wyjac kolczyk, ale jak wyjac kolczyk jak bylo to cos... mialam isc do laryngologa..2tyg czekalam na wizyte i w noc przed wizyta w nocy jakos przez sen wyszarpnelam ten kolczyk pojechalam do laryngologa ona tylko od srodka powiedziala ze sie nic nie dzieje a tamto mi usunie dermatolog.. czekalam kolejne 2tyg na wizyte u dermatologa i usunela mi to azotem ale nie do konca jest jeszcze maly slad tego wiec pewnie znowu bedzie wypalac ale to za miesiac mam wizyte i przez cale 3,5miesiaca jak mialam kolczyk cos sie dzialo...
jak juz przeklujesz to pamietaj ze w NAJLEPSZYM salonie jaki znasz bo to tez psychicznie uspokaja..
a oprocz tego laryngolog mi powiedziala ze ma nadzieje ze wiecej sie kluc nie bede bo to moze prowadzic w najgorszym wypadku to zapalenia opon mozgowych mam tez kolczyk w chrzastce i mowila ze moze sie ucho zwinac w "kocie ucho" i nikt mi tego nie zoperuje.. takze Twoj wybor
nie chcialam Cie nastraszyc, w koncu jest wieeele ludzi ktorzy maja kolczyki w roznych miejsach i zyja, ale pamietaj ze zawsze moze trafic na Ciebie

przyznaj SOG'a znawcy

yarkoz
 Wysłana - 12 październik 2005 18:58      [zgłoszenie]

nie przestraszyłem się :P idem robić :P

przyznaj SOG'a

nioonia
 Wysłana - 12 październik 2005 19:17      [zgłoszenie]

powodzenia
ja moze przekluje jak zakoncze etap leczenia ale mam obawy moze mam po prostu taki organizm...
no ale pani kosmetyczka to po prostu szmata i tyle

przyznaj SOG'a znawcy

anonimowa
 Wysłana - 14 październik 2005 17:05      [zgłoszenie]

ja mam kolczyka w brwi... przekłuwanie bolało, ale to trwało tylko z 2 sekundy! blizna jest taka no jest, podobno się nie zagoi ale nie wiem :)... nie dostałam jescze nigdy w to miejsce wiec nie wiem :)

przyznaj SOG'a
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 33 stron.   | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolczyk w brwi

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

<< Można stosować jendo i dyurgie??->SYFKI / pomoc w leczeniu tradzika!!!!!!!!!!!!!!! >>

Podobne: *** KOLCZYK W PĘPKU *** | Kolczyk w łuku brwiowym | auc.. kolczyk... | Przypalone brwi:( co teraz? | Czy pasuje mi kolczyk we brwi? | kolczyk w łuku brwiowym

Warto przeczytać: cell pump z mono | steper stepper | regresja dobra na mase | Mistrzowie świata Kamila Porczyk i Piotr Głuchowski w Decathlon | 50 redukcji | cypionat 250mg | pleca jak stodola | dymatize jaki smak | Mistrzowie świata Kamila Porczyk i Piotr Głuchowski w Decathlon w sosnowcu | plecy jak stodoła | cypionat 250mg i meta | przyspieszająće | przyspieszające | ip czy bd | cm3 rozpuscic | mammba | cm3 rozpuszczalnosc | cm3 rozpuszczac | porównywarka finansowa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL