Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 127873 razy
słowa kluczowe: kolczyk  brwi 
Autor

kolczyk w brwi

malutka_k

Wysłana - 23 stycznia 2008 10:45    Edytuj Cytuj
jak nie robisz to dupy nie zawracaj
Specjalista -

buby77

Wysłana - 27 stycznia 2008 14:52    Edytuj Cytuj

xxfifti

Wysłana - 16 lutego 2008 08:07    Edytuj Cytuj
rowniez wacham sie nad kolcem we brwi w polsce przyznam nie bylo mnie na to stac ale tu gdzie teraz jestem nie widze przeszkod kosztuje to zaledwie 36euro kolec+przebicie w profesjonalnym studio zawsze mi sie to podobalo moja dziewczyna ma kolczyk we brwi i w jezyku to drugie bardzo nam sprzyja podczas ... sami wiecie dosc tych swinstw polecam kolczyk we brwi a teraz z innej bajki "dlaczego wiekszosc brytyjek nisi kolczyk w pepku??"--- odpowiedz jest prosta zebyu mialy gdzie zawiesic choinke zapachowa

HoFciu

Wysłana - 20 lutego 2008 10:10    Edytuj Cytuj
Siemka :) mam zamiar sobie zrobi kolczyka w brwi, tylko nie wiem ile może kosztować przebicie w profesjonalnym studio :) jak by ktoś wiedział to niech się odezwie na gg: 6860101, albo niech odp. :)

blueeyes

Wysłana - 20 lutego 2008 15:20    Edytuj Cytuj
cena od 70zl-100zl

i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
Znawca -

Anulka17

Wysłana - 25 marca 2008 15:13    Edytuj Cytuj
Cześć Wam....
Ja na bank przebije sobie brew tylko chcialam zapytac ile mniej wiecej to kosztuje bo mam dylemat czy isc z tym do salonu kosmetycznego czy pozwolic kumpeli zeby mi przebila.... najgorsze jest to ze nie moge narazie przebic brwi tylko musze czekacNie znosze czekac

nioonia

Wysłana - 25 marca 2008 15:33    Edytuj Cytuj
60-100zl, zalezy gdzie.
taa ale najlepiej przebij u kolezanki, wszczepi Ci tylko hiva, WZW i inne wirusy
zalezy skad jestes, mozesz umowic sie z jakims piercerem ktory kluje u siebie w domu badz u klienta i wtedy to kosztuje ok.60zl
w studiu wiadomo bardziej komfortowo dlatego i ceny sa wyzsze
Specjalista -

Anulka17

Wysłana - 25 marca 2008 15:47    Edytuj Cytuj
Dzieki wielkie za odpowiedz

maniekwaw

Wysłana - 28 marca 2008 10:46    Edytuj Cytuj

Ja mam w brwi :) Mam dwa lata, ale mi sie strasznie s********l, niewiem w sumie dlaczego,a mialam robione w profesjonalnym studio :( Na poczatku wszystko bylo elegancko, smarowalam Tribiotic'em a pozniej d*pa, wzial sie i zaczal mi ropniec i teraz mam taka jakby mala blizne, mimo to ze nadal go nosze-jest baaardzo plytko :( pozdrawiam i zalaczam zdjecie.Evi

nioonia

Wysłana - 29 marca 2008 13:26    Edytuj Cytuj
bo Ci migruje zapewne.
radze wyjac juz teraz bo tego procesu nie zatrzymasz a przynajmniej bedzie mniejsza blizna.
mi wymigrowal po roku, organizm po prostu odrzuca kolczyk, moze wymigrowac wk azdej chwili, nawet jesli wczesniej byl wygojony.
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 34 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolczyk w brwi

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.