Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 127864 razy
słowa kluczowe: kolczyk  brwi 
Autor

kolczyk w brwi

Perwersja

Wysłana - 06 lutego 2010 18:12    Edytuj Cytuj
Acha jeszcze jedno, czy taki kolczyk http://www.allegro.pl/item898996605_body_art_kolczyk_do_brwi_jaszczurka.html (w miejsu zasłoniętym przez skóre jest wygięty, nie prosty) po zagojeniu miejsca, będę mogła spokojnie nosić czy raczej się nie nadaje?

Ja jestem tym,kim byłabym gdybym urodziła się jeszcze raz... Jestem nią cały czas.

nioonia

Wysłana - 07 lutego 2010 00:34    Edytuj Cytuj
http://www.sfd.pl/PIERCING__przeczytaj_zanim_zadasz_pytanie-t562526.html ...
czas gojenia 2-3miesiace.
po tym czasie mozna wymienic kolczyk.
z takim czyms z allegro nie ryzykowalabym
standard to od 8 do 12mm dlugosc i grubosc 1,2
Specjalista -

Perwersja

Wysłana - 09 lutego 2010 14:25    Edytuj Cytuj
Ok. Dziękuje za odpowiedź A tak z ciekawości, jeśli mogę zapytać, to gdzie masz kolczyki? Czytałam że kiedyś miałaś w brwi, ale już nie masz.

Ja jestem tym,kim byłabym gdybym urodziła się jeszcze raz... Jestem nią cały czas.

nioonia

Wysłana - 10 lutego 2010 17:57    Edytuj Cytuj
obecnie w jezyku pepku i nosie, pomijam uszy.
niedawno wyjelam z wargi, mialam smileya i przekluta brew, wiecej grzechow nie pamietam
Specjalista -

Perwersja

Wysłana - 16 lutego 2010 19:40    Edytuj Cytuj
Hmmm w wardze mi się podoba, ale podejrzewam że zrobię sobie tylko wtedy jak mnie znowu coś najdzie :P

dehaem

Wysłana - 15 maja 2010 11:08    Edytuj Cytuj
Ja już mam prawie od roku, prawa brew. Kolczyk wymieniałem ze 3 razy;O Szybko przesiadłem się z "stockowego" banana na kółko :D

Dobrze, że nie kusi mnie, żeby gdziekolwiek indziej robić :p

Lord85

Wysłana - 10 czerwca 2010 12:03    Edytuj Cytuj
szybkie pytanie:
w poniedzialek zrobiłem kolczyk w brwi i wszystko fajnie gdyby nie ze czasem sie zachacze < podczas snu najczesciej> i sączy sie troche krwi.
Zaschnie wokół dziur i nie ciekawie wyglada i tu moje pytanie ile czasu jeszcze bedzie sie tak działo?
Dodam ze nie ma opuchlizny, ropy i wszystko fajnie prócz tej zaschnietej krwi porannej.

Dobra juz sie zagoiło, dzieki za szybką odpowiedz ^^ XD

Zmieniony przez - Lord85 w dniu 2010-06-14 22:16:24

malutka_k

Wysłana - 19 czerwca 2010 12:50    Edytuj Cytuj
możessz plastrem zaklejać na noc
Specjalista -

dehaem

Wysłana - 27 czerwca 2010 20:46    Edytuj Cytuj
Chyba usta.

Co do zaschniętej krwi to wypada czyścić codziennie np solą fizjologiczną. Ja przemywałem codziennie, zaschnięta krew rozpuszczała się. Nie pamiętam dokładnie ile czasu, ale krew sączyła się przez jakiś okres (u każdego może on trwać inaczej - krócej/dłużej). Przy jakimś mocniejszym puknięciu czy przypadkowym pociągnięciu krew i tak się posączy, ale nie w takiej ilości, więc miej to na uwadze.

chocoolate

Wysłana - 02 lipca 2010 19:10    Edytuj Cytuj
hej mam 16 lat i chcę sobie zrobić kolczyka we brwi ale się trochę boję i mam takie pytanko czy kolczyk będzie mi utrudniał wyrywanie/modelowanie brwi i czy bedę musiała wyciągać go na ten czas ? a i jeszcze jedno będę musiała zrezygnować ze solarium i opalania ?

Odpowiedzi jest na 34 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolczyk w brwi

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.