Witaj! Dołącz do społeczności ludzi aktywnych. Możesz zalogować się   lub zarejestrować
Wczytywanie danych ...
Temat: Treść:
Temat został odczytany 127884 razy
słowa kluczowe: kolczyk  brwi 
Autor

kolczyk w brwi

moniax992

Wysłana - 27 sierpnia 2009 20:12    Edytuj Cytuj
ale chociaż się postaram ;D
w sumie dziadkowie mają pretensje, że za dużo tego (jak do nich ide to połowe muszę wyciągać xD ), koleżanki w kl też jakoś dziwnie zareagowały jak powiedziałam, że sobie zrobie...
mi się od dawna podobało i nie zamierzałam rezygnować.
a zachowanie mam w sumie gdziesz, aby średnia była wysoka;]

„Chodzić już umiem, teraz chcę umieć latać...”

nioonia

Wysłana - 27 sierpnia 2009 20:22    Edytuj Cytuj
a ile i niby gdzie masz te kolczyki, ze czujesz sie taka zmodyfikowana?
Specjalista -

moniax992

Wysłana - 28 sierpnia 2009 13:30    Edytuj Cytuj
nie czuje się zmodyfikowana, nie mam tak dużo kolczyków (w uszach razem 7 i brew), ale inni uważają, że i tak to przesada. Do innej koleżanki z kl, o której już tu wspominałam, czepiają się tylko nauczyciele, z klasy nikt (za plecami ktoś napewno). Moim zdaniem gdyby ludzie na codzień obcowali z osobami, które mają dużo kolczyków nie było by to takie dziwne i napewno by bardziej akceptowali to.

„Chodzić już umiem, teraz chcę umieć latać...”

PalaSz16

Wysłana - 07 września 2009 16:24    Edytuj Cytuj
A niewiecie gdzie na podkarpaciu można zrobić to profesjonalnie?? Bo ja mieszkam w Jaśle (pod rzeszowem około godz drogi) no i nie ma u mnie dobrego studia piercingu :/

"Codziennie staraj się być lepszy, twardszy, niż byłeś wczoraj" ))

PalaSz16

Wysłana - 07 września 2009 17:27    Edytuj Cytuj
Aha, i jak bym myła np. włosy to jak mam to zrobić, żeby nie podrażnić miejsca przekłucia?? Właśnie się zastanawiam, bo podobno nie można przez jakiś miesiąc, dwa wyciągać kolczyka (tak czytałam).

nioonia

Wysłana - 07 września 2009 20:37    Edytuj Cytuj
palasz16, wlosy myje sie normalnie, ja nie zauwazylam, zeby jakos zahaczac podczas mycia, a jesli juz to po prostu uwazac.
Specjalista -

germaine

Wysłana - 07 września 2009 23:36    Edytuj Cytuj
myślę, że palaszowi chodzi o podrażnienie rany 'chemią' z szamponu :P
spróbuj spłukiwać włosy do tyłu albo na bok
ja problemów nie miałam, ew. dobrze spłucz to miejsce czystą wodą/solą fizjologiczną pod koniec mycia żeby nie robiły się naloty i babole :P

nioonia

Wysłana - 08 września 2009 14:45    Edytuj Cytuj
no widzisz, o tym nie pomyslalam.
ale to nie stanowi takiego problemu, bez przesady, na wszystko trzeba uwazac i juz, laczni z makijazem
Specjalista -

PalaSz16

Wysłana - 08 września 2009 17:29    Edytuj Cytuj
Dzięki za odpowiedzi :) A po jakim czasie można zmienić kolczyka?? Bo jak bym szła np. do Kościoła to rodzice mnie nie puszczą z kolczykiem do Kościoła, a jestem wierząca i chodzę i właśnie bym sobie zmieniała na ten mało widoczny, przezroczysty, czy jakoś tam tak się nazywa :)

nioonia

Wysłana - 08 września 2009 17:50    Edytuj Cytuj
minimum 2 miesiace, u kazdego kwestia gojenia wyglada inaczej, nalezy pamietac, ze czasem wydaje sie ze jest juz zagojone np. po miesiacu, ale bywa to zludne.
coz, albo wiec bedziesz chodzic do kosciola sama, albo zrezugnuj z kolczyka na rzecz wiary, bo zupelnie nie rozumiem stanowiska Twoich rodzicow. co ma kolczyk do Kosciola
Specjalista -

Odpowiedzi jest na 34 stron.      poprzednia  następna 

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

kolczyk w brwi

Strony:  pierwsza  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  32  33  34   ostatnia 

Proszę w skrócie napisać w jaki sposób regulamin forum został złamany.

Nieuzasadnione użycie opcji grozi zablokowaniem konta.

Czy chcesz oddać głos na ten temat/użytkownika?

Twój głos jest dla nas niezwykle ważny, bo pozwola nam na ocenę użytkowniów i tematów.

Copyright 2000 - 2011 SFD S.A.